Bayrak ve direkler dayanıklı hale getiriliyor

Vatan Size Minnettar anıtının bayrak direkleri ve bayraklarının dayanıklılığını arttırmak amacıyla çalışmalar başlatıldı. Anıtın açık bir bölgede olmasından dolayı şiddetli rüzgar alması göz önünde bulundurularak iyileştirme çalışmaları yapılacak

Bayrak ve direkler dayanıklı hale getiriliyor
12 Şubat 2016 Cuma 18:27

 YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLECEK

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen çalışmada, Vatan Size Minnettar anıtının bayrak direkleri ve bayrakları değiştirilecek.

RÜZGARA DAYANIKLI HALE GELECEK

Anıtın açık bir alanda bulunmasından dolayı şiddetli rüzgar alması ve direklerle bayrakların rüzgara dayanıklı bir hale getirilmesi gerektiğinden çalışma başlatan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla mevcut bayrak ve direkleri yerlerinden söktü. Rüzgara daha dayanıklı bayrak ve direklerin yerleştirileceğini belirten yetkililer çalışmaların kısa bir zaman içerisinde tamamlanacağını aktardı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.