Bayram kıyafetleri Sevgi Eli Yardım Mağazası’ndan 

Kapaklı Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak faydalanması için hayata geçirdiği ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası’, günlük ortalama 40-45 kişi tarafından ziyaret ediliyor. Paranın geçmediği mağazayı şimdiye kadar ziyaret eden yaklaşık 5 bin yardıma muhtaç vatandaş, giyim ihtiyaçlarını buradan karşıladı

Bayram kıyafetleri Sevgi Eli Yardım Mağazası’ndan 
23 Ağustos 2017 Çarşamba 10:05


2 AYDA 1 KERE FAYDALANILABİLİYOR

Evlerdeki kullanılmayan giysi ve ev eşyalarını ihtiyaç sahipleri ile ücretsiz olarak buluşturan Kapaklı Belediyesi ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası’, 2016 yılında Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:19’da hizmet vermeye başladı. Kapaklı Belediyesi’nin Sevgi Eli Yardım Mağazası hafta içi mesai saatleri arasında hizmet veriyor. 08.00-17.00 saatleri arasında mağazayı ziyaret eden vatandaşlar, iki ayda bir kez olmak kaydıyla ücretsiz kıyafet alabiliyor.

MANEVİ DÜNYALARINA HİTAP EDİYORUZ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Sevgi Eli Yardım Mağazası’nın çok amaçlı bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, “Öncelikle ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kıyafet temin edebilme imkanı sağlıyoruz. Bunun yanında, evinde kullanılabilir giyecek ve benzeri eşyası bulunan ancak, çöpe ya da geri dönüşüme vermek istediği eşyalarını değerlendirme imkanı sunmuş oluyoruz. Hepsinden önemlisi de, insanlar arasında yardımlaşma, dayanışma duygularını pekiştirerek, onların manevi dünyasına da hitap etmiş oluyoruz. 2016 yılında faaliyete geçen Sevgili Eli Yardım Mağazamızdan her yaş ve kesimden vatandaşımız faydalanabiliyor. Hayırsever vatandaşlarımızın bıraktığı eşyalardan ihtiyaçlarını giderebiliyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kapaklımızda ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız muhtarlıklardan alacakları ikametgah belgesi ve kimlik fotokopileri ile mağazamızdan faydalanabilirler.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.