Bayramdan önce temizlik yapıldı

Kurban Bayramı öncesi, Çerkezköy genelindeki ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri belediye ekipleri tarafından yapılıp, bahçeleri yıkandı.

Bayramdan önce temizlik yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Ağustos 2020 Salı 12:16


Çerkezköy  genelindeki ibadet yerlerinin temizliklerinin düzenli olarak Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “31 Temmuz Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde kentimiz genelindeki cami, mescit gibi tüm ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri Belediyemiz tarafından yapılıyor. Hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nda daha temiz, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Kurban Bayramı öncesi tüm ibadet alanlarında genel bir temizlik yapıyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.