Bayramın yaklaşması ile trafik denetlemeleri sıklaştı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Büro Amirliği tarafından Ramazan Bayramı'nın da yaklaşması dolayısıyla uygulama ve denetimler sıklaştırıldı

Bayramın yaklaşması ile trafik denetlemeleri sıklaştı
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:25

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri arttırıldı. Çerkezköy genelinde yapılan uygulamaların artarak devam edeceği belirtildi.
RADAR KONTROLÜ İLE HIZ DENETİMİ YAPILDI
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Büro Amirliği, İstasyon Mahallesi ve Tepe Mevki'nde radar kontrolü ile hız denetimi yaparken ihbarlı kırmızı ışık denetimi, yolcu taşımacılığı yapan ticari taşıtlarla ilgili tagograf ve günlük süre ihlalleri, sürücünün dinlenme ihlalleri ile ilgili de yolcu otobüslerine uygulama gerçekleştirdi.
UYGULAMALAR DAHA DA SIKLAŞTIRILDI
Çerkezköy genelinde Ramazan Bayramı'nın da yaklaşması nedeniyle ekiplerde arttırmaya gidilirken, Ramazan Bayramı'nda herhangi bir problem yaşanmaması açısından bu tür uygulamaların sürücülerin bilinçlenmesi ve kurallara uyması için daha da sıklaştırıldığı belirtildi.
ABARTI EGZOS SESİNE EKSTRA EKİP GÖREVLENDİRİLDİ
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Büro Amirliği tarafından Çerkezköy'de modifiyeli araçlara, çevreye rahatsızlık veren ve gürültü kirliliğine yol açan abartı egsoz seslerine karşı da ekstra bir ekip görevlendirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.