Bayramlar kaynaşma, kardeş olma, birlik olma zamanıdır

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı

Bayramlar kaynaşma, kardeş olma, birlik olma zamanıdır
31 Ağustos 2017 Perşembe 18:00


UNUTULMAYA YÜZ TUTAN DUYGULARI HATIRLATIR

Bayramların manevi duyguların ön plana çıktığı, insanlar arasında unutulmaya yüz tutan duyguları tekrar hatırlatan özel günler olduğunu ifade eden Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel , açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı toplumsal dayanışma açısından oldukça önemli bir yere sahiptir.

SEVGİ VE SAYGININ GELİŞTİĞİ ÇOK ÖZEL GÜNLERDİR

Bir Kurban Bayramı’nı daha, hep birlikte huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir.

EN GÜZEL CEVAP OLACAKTIR

Kurban Bayram'ı Allah’a teslimiyetin ifadesidir. Bu teslimiyetin ifadesi olarak Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini de hatırlamalı, ihtiyaç sahipleriyle bayramın heyecanını birlikte yaşamalıyız.Kurban Bayram'ı, bize Bayram'ın ne et, ne de tatil olmadığını göstermektedir. Bayramlar kaynaşma, kardeş olma, birlik olma zamanıdır. Birlik olmamız, milletimizi birbirine düşürüp, asırlardır kardeş olarak yaşayan bu milleti fitne ateşi ile yakmak isteyenler için en güzel cevap olacaktır. Kurban Bayramı toplumsal dayanışmayı ve milli birliğimizi tesis edecektir. Vatan bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ortak namusudur. Bu vatanda yaşayan kardeşlerimizle hep beraber yaşayıp, hep birlikte korumalıyız.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.