Bayramoğulları sofraları tatlandırmaya devam ediyor

Çerkezköylüleri pastane ile tanıştıran ve Çerkezköy'ün ilk pastanelerinden olma özelliğini taşıyan Bayramoğulları Pastanesi Ramazan Ayı'nda da müşterilerine kalite sunmaya devam ediyor

Bayramoğulları sofraları tatlandırmaya devam ediyor
28 Haziran 2015 Pazar 19:27

 31 YILDIR HİZMETTEYİZ

 

Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Bayramoğulları Pastanesi Ramazan ayında da kalitesinden ödün vermeden hizmete devam ediyor. Pastane işletmecisi Bayram Sağlam “Meslekte 31 yılımı doldurdum. 31 yıl içerisinde özellikle Ramazan ayında geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizin damaklarını tatlandırdık. Bu ramazan ayında da gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık. Müşterilerimizin hizmetine çeşit çeşit tatlı sunuyoruz. Artı güllacımız ve dondurma çeşitlerimizle Ramazan sofralarını hem tatlandırıyoruz hem de sofralara serinlik katıyoruz" dedi.

 

TAZELİĞE ÖNEM VERİYORUZ

 

İşletmelerinde en dikkat ettikleri hususun hijyen ve ürün tazeliği olduğunu vurgulayan Bayram Sağlam “İmalatımız da burada işletmemiz ile aynı yerde bulunuyor. Tazeliğe çok önem veriyoruz. Ürünlerimiz çok şükür her müşterimizin talebini karşılıyor" diye konuştu.

 

ELİMİZDEN GELEN ÖZVERİYİ GÖSTERİYORUZ

 

Çerkezköy halkına hizmet etmeyi bir görev, bir borç gördüklerini belirten Sağlam "Bizim için Çerkezköy halkına kaliteli ve ilkeli hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu kapsamda da elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz" dedi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.