Baysak Yapı açıldı

Yaklaşık 35 yıldır Çerkezköy'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Şahin Mühendislik Atatürk Caddesi No:78 adresinde (Pera Pastanesi karşısında) Baysak Yapı isimli bir işyeri açtı.

Baysak Yapı açıldı
01 0010 Salı 00:00

ŞAHİN MÜHENDİSLİK'TEN
YENİ BİR YAPI FİRMASI
    Şahin Mühendislik bünyesinde faaliyet gösteremeye başlayan Baysak Yapı'nın Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Giray Engin Baysak, seramikten parkeye, boyadan hırdavata, banyo ve yer döemesinden kaba inşaat malzemesine kadar inşaat sektörü ile ilgili herşeyin Baysak Yapı'da Çerkezköy halkının hizmetine sunulduğunu ifade etti.

İNŞAAT İLE İLGİLİ HERŞEY!
    "İnşaat yapı ve malzeme sektöründe bölgemizin lider kuruluşlarından biri olan Şahin Mühendislik, bilgisini, tecrübesini ve birikimini artık Baysak Yapı ile de Çerkezköy halkı ile buluşturacak" diyen Baysak Yapı'nın Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Giray Engin Baysak, "Kaba inşaat malzemeleri, mantolama, dış cephe kaplama, boya, seramik, banyo ve yer kaplaması, inşaat malzemeleri vs. gibi geniş ürün yelpazemiz ile halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

ÇERKEZKÖY İLE BÜYÜDÜK
    Şahin Mühendislik Genel Müdürü Şahin Baysak'ın oğlu olan Baysak Yapı'nın Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Giray Engin Baysak, "35 yıllık aile şirketimiz olan Şahin Mühendislik Çerkezköy ve bölge halkının destekleri ile, teveccühleri ile bugünlere ulaştı. Bu destek, ilgi ve alakadan dolayı tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

ŞAHİN MÜHENDİSLİK GARANTİSİ VAR
    Baysak Yapı'nın inşaat ile ilgili her türlü hizmeti verdiğini belirten Baysak Yapı'nın Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Giray Engin Baysak, "Sattığımız ürünlerimizin montajı Şahin Mühendislik garantiliği ile yapılıyor" dedi.

BAYSAK YAPI'YA NASIL ULAŞILABİLİR?
    "Çerkezköy ve bölge halkı Baysak Yapı'ya http://www.baysakyapi.com.tr/ adresinden veya 0282 76 29 91-92 nol telefonlardan ulaşabilirler" diyen Baysak Yapı'nın Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Giray Engin Baysak, "Baysak Yapı'nın başta Çerkezköy ve bölge halkı olmak üzere nerkese hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.