Baz istasyonu tepki topluyor

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Narin Sokak'ta bulunan Gezer Apartmanı'nın çatısına kurulan baz istasyonu, çevrede oturan vatandaşların ve esnafın tepkisini topluyor. Kurulan baz istasyonunun çevreye korkunç derecede radyasyon yaydığını iddia eden mahalle sakinleri ve esnaflar, baz istasyonunun kaldırılması için Çerkezköy Belediyesi'ne ve Kaymakamlığa müracaat ettiler.

Baz istasyonu tepki topluyor

Öztrak Caddesi Narin Sokak üzerinde bulunan Gezer Apartmanı'nın çatısına baz istasyonu kurulması mahallede oturan vatandaşlar ve esnaflar tarafından tepki topluyor. Baz istasyonunun kaldırılması için imza toplayan mahalleliler ve esnaflar, "Bu baz istasyonunun biran önce mahallemizden kaldırılmasını istiyoruz. Çünkü bu baz istasyonları çevreye kansorojen maddesi yayıyor. Burada oturan bizler kanser riski altındayız.

Ayrıca bu kurulan baz istasyonu ilköğretim okuluna, Meslek Lisesi'ne, Jandarmaya, Emniyete ve Meslek Yüksek Okulu'na çok yakın bir mesafede. Hadi mahallede oturanları düşünmüyorlar, bu okullarda eğitim ve öğretim görön öğrenciler ile vatani görevini yapan, güvenliğimizi sağlayan Mehmetçikleri ve polisleri de mi düşünmüyorlar?" dediler.

Apartman sakinlerine baz istasyonunu kuran şirketin daire başına aylık 5 bin YTL para ödeyeceğini duyduklarını iddia eden mahalle sakinleri, "Para için kimse , başkalarının sağlığını tehlikeye atmamalı. Mahallemizi ve sokağamızı bu baz istasyonundan kurtarmak için ne gerekiyorsa yasal platformda yapacağız" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.