BBP de termik santrale karşı!

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, BBP İlçe Yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, Yürük ve BBP İlçe Yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

BBP de termik santrale karşı!
29 Kasım 2017 Çarşamba 13:32

HER TÜRLÜ YANLIŞIN DA KARŞISINDA OLACAĞIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük ve Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı. Kasım ayı başında görevi devraldıklarını kaydeden Murat Yürük, “BBP İlçe Yönetimi olarak sizi termik santrale karşı verdiğiniz mücadeleden dolayı tebrik ediyor, bu mücadelede sonuna kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Çünkü bu konu siyasi bir konu değildir. Çocuklarımızın sağlığını, geleceğimizi düşünüyorsak bu termik santralin şehrimizde kurulmasına müsaade etmemeliyiz. Çerkezköy için yapılması gereken ne varsa, bu yolda sizlerle birlikteyiz. Her türlü yanlışın da karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.
TERMİK SANTRALE DUR DEMELİYİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay ise “Biz her açıklamamızda, termik santral konusunun siyasi bir mesele olmadığına, Çerkezköy’de yaşayan herkesin, çocuklarının geleceğini düşünen herkesin buna karşı çıkması gerektiğine vurgu yaptık. Fakat birileri bu konuyu sürekli siyasi bir mesele gibi göstermeye çalışıyor. Bu işin partisi olmaz. Çerkezköy’de yaşıyorsak, geleceğimizi düşünüyorsak termik santrale ‘dur’ demeliyiz. Durumun ciddiyetini görmek ve gösterebilmek için Yatağan’a gittik. Manzara içler acısıydı. Köylülere bir dokunduk bin ah işittik. Bu nedenle termik santral ile olan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.
UYUŞTURUCU İLE DAHA ETKİN MÜCADELE EDİLMELİ
BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, ilçede uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmaların yetersiz kaldığını belirterek, bu konuda da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
SPOR VE SPORCUYA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çocukları ve gençleri uyuşturucu illetinden uzak tutmanın tek yolunun onları spora ve sanatsal faaliyetlere yöneltmek olduğuna dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz 3,5 yıllık görev süremiz içinde 29 Ekim Spor Kompleksi’ni halkımızın kullanımına kazandırdık. Yeni bir futbol sahası yaptık. Uluslararası Tekvando turnuvaları organize ettik. Türkiye Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Yaz Spor Okullarımızda binlerce çocuğumuza yüzme, futbol, basketbol, tenis, okçuluk, badminton gibi branşlarda dersler verdik. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini attık. Fakat ülkemizin Spor Bakanlığı tarafından bu süre zarfında kentimizde bir toplu iğne kadar yatırım yapılmadı. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya olan desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.