BBP’de Ahmet Macit dönemi başladı

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda yapılan devir teslim töreninde Ahmet Macit ilçe başkanlığı görevini, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini Cengiz Demir’den devraldı. Devir teslim töreninde konuşan BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Cengiz Demir’e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Ahmet Macit’in de yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

BBP’de Ahmet Macit dönemi başladı
02 Mayıs 2019 Perşembe 16:00

PARTİLİLER KATILDI
Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık bir yıldır yürüten Cengiz Demir, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen devir teslim töreninde görevini Ahmet Macit’e devretti. Programda BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler ve yönetimi de hazır bulundu.
“BİZİM İÇİN BİR DEĞERDİR”
Devir teslim töreninde konuşan Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan  “Yaklaşık 1 yıldır Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Cengiz Demir kardeşim ve yine teşkilatımızın içinden gelen, en son da Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan Ahmet Macit’e bugün görevini devrediyor. Cengiz kardeşimle daha önce ilçe yönetiminde birlikte bulunduk, daha sonra da ilde yönetimimizdeydi. Çerkezköy’de Alperen Ocakları başkanlığı yaptı. Bizim için bir değerdir. Şimdiye kadar yapmış olduğu emeklerinden dolayı kendisine şahsım ve partimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
“BU GÖREVE LAYIK GÖRDÜK”
İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Macit’e de başarılar dileyen Demircan, “Yine görevi alacak olan Ahmet Macit kardeşim de yıllardır teşkilatımızın içerisinde. Bugüne kadar partimiz için gecesini gündüzüne katmıştır ve bu görevi de hak etmiştir. Görev istenmez, verilir. Biz de o düsturla Ahmet Macit kardeşimizi bu göreve layık gördük. O istemeden ona görevi biz verdik. İnşallah görevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Getireceğine de inancımız tamdır. Ondan hiçbir şüphemiz ve kuşkumuz yoktur. Görevini devreden arkadaşımıza da, yeni görev alan kardeşimize de bu görevin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah Çerkezköy’de bayrağımızı daha üst seviyelere çıkaracağına da canı gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.
İDAM CEZASINA DEĞİNDİ
Son günlerde gündeme gelen ‘çocuklara taciz’ olaylarına da konuşmasında yer veren Demircan, “24 Haziran seçimlerinden sonra Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin meclise girmesi ile birlikte yine çocuk istismarcılarına, tecavüzcülere ve ispatlanmış teröristlere idam cezası ile ilgili vermiş olduğu önerge, diğer partilerin 599 milletvekilinin ret oyuyla gündeme dahi getirilmedi.  Bununla ilgili genel başkanımız görevini yerine getirdi ama bu tabi ki bir eksiklikti. Şuanda ülkede referandum yapılsa inanıyorum ki bu konuyla ilgili yüzde 99.9, hatta yüzde 100 sonuç çıkacaktır. Bu suçlarda idama kimsenin hayır diyeceğini zannetmiyoruz. Cumhurbaşkanının söylediği, devamlı üstüne bastırdığı bir söz var. ‘Meclise getirilerse ben bunu kabul ederim, onaylarım’ diyor. Öyle bir şeyin olmadığını Türk milleti biliyor, kimseyi kandırmasınlar, bu millet aptal değil. Şuanda 300’ün üzerinde milletvekilin var. Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Cumhur İttifakı olayın var. Bununla ilgili kimse topu taca atmasın.  Bu konularda idam cezası artık kaçınılmazdır” dedi.
 EKONOMİK DURUM S.O.S VERİYOR
Açlık sınırının 2 bin 107 lira, yoksulluk sınırının 6 bin 587 lira olduğunu hatırlatan Demircan, “Ülkemizde milletimizin hali ortadadır. Bu günler ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günlerdir. Bu millet her zaman devletinin yanında olmuştur. Ama bizi yönetenlerin de artık bu olaylara bahane uydurmayıp bir çözüm bulmaları lazım. Ekonomik durum, sosyal patlamalara yol açacak seviyeye gelmiştir.  Devletin birlik beraberliği, bölünmez bütünlüğü için vatandaş gerekli her şeyi yaptı, üzerine düşeni yaptı.  En son 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde de vatandaşımız canını ortaya koydu.  Artık bu saatten sonra bizi yönetenlerin adam gibi yönetmelerini istiyoruz. Vatandaşın lehine olan kararları almalarını istiyoruz. Devlet, hükümet halkını korumak için vardır. Bunun içinde en caydırıcı durum ne ise acilen yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır” ifadelerinde bulundu.
“BURADAN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ YOK”
Görevi devralan Ahmet Macit ise siyasi yaşantısının çocuk yaşlarda Ülkü Ocaklarında başladığını belirterek “Zaman içerisinde şartlar ayrılmamızı gerektirdi. İnancımıza en yakın görmüş olduğumuz Büyük Birlik Partisi’nin çatısı altına gelme gereği duyduk. Gidecek başka bir kapımız hiçbir zaman olmadı, olamaz da. Biz hiçbir zaman parayla siyaset yapan siyasilerden olmadık ve bundan böyle de olmayacağız. Bizler har zaman inançla varlığımızı sürdüren insanlarız” şeklinde konuştu.
YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR…
Ahmet Macit başkanlığındaki ilçe yönetiminde Abdurrahman Nair, Cem Başbuğ, Durmuş Ali Dilki, Sebahattin Yıldız, Emre Öztürk, Fuat Tokgöz, Mehmet Coşkun, Mesut Işıksoy, Mehmet Bulut, Mustafa Sarıkuş, Ramazan Turgut, Özlem İltir, Selim Yüce, Hatice Bulut, Mustafa Akın, Fatih Emeksiz ve Sinan Yüce bulunuyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.