BBP’nin yeni yönetiminden ziyaret ​

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Macit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular

BBP’nin yeni yönetiminden ziyaret ​
10 Mayıs 2019 Cuma 15:09

TEBRİK ETTİLER
31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Cengiz Demir’in istifası ile boşalan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Macit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, yerel seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik ettiler ve yeni hizmet döneminde başarılar dilediler.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Çerkezköy BBP İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Macit ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyareti için teşekkür eden ve başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “BBP İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Macit Başkana ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.