Beko yılın annelerini seçti

Beyaz eşya'da bir dünya markası olan Beko'nun Çerkezköy Bayi'si tarafından düzenlenen 'Yılın Annesi' kampanyasında çekiliş sonucu iki anneye çamaşır makinesi ve mini fırın hediye edildi. Düzenlenen törende yapılan çekiliş sonucu 'Yılın Annesi' seçilen Arzu Öztürk ve Özlem Han'a hediyelerini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı takdim etti

Beko yılın annelerini seçti
08 Mayıs 2015 Cuma 17:11

 Perşembe günü saat 14.30'da Çerkezköy Beko Bayii'de gerçekleştirilen törene Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Belediye Eski Başkanlarından Hikmet Uğraş’ın eşi Melahat Uğraş, Zafer Ticaret sahipleri Mustafa ve Bülent Uğraş ve çok sayıda davetli katıldı.

10 YILDIR DEVAM EDİYOR

Törende bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Beko Bayii Zafer Ticaret sahiplerinden Mustafa Uğraş "50 yıla yakın bayiliğini yaptığımız Beko’nun ait olduğu Koç Holding Kurucusu Vehbi Koç’u rahmetle anıyorum. 10 yıldır süregelen 'Beko Yılın Annesi' etkinliğini bu yılda Çerkezköy’de gerçekleştirdik. Başımızın tacı olan ve haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimizin anneler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.  

HEDİYELER BAŞKANLAR TARAFINDAN VERİLDİ

Konuşmaların ardından Çorlu belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından yılın annesi seçilen Arzu Öztürk’e çamaşır makinesi, ikinci olan Özlem Han’a mikrodalga fırını takdim etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.