Beko yılın annesini seçiyor

Çerkezköy Beko Bayii Anneler Günü'ne özel çekiliş düzenleyecek. Tekirdağ genelinde düzenlenen Yılın Annesi çekilişi kapsamında şanslı anneye hediye verilecek

Beko yılın annesini seçiyor
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:47

 SÜPRİZ HEDİYELER VERİLECEK

Beko tarafından Tekirdağ genelinde bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan "Yılın Annesi Kim" çekilişine annelerin, Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Beko Bayii'nden form doldurarak katılma durumu olduğunu belirten Beko Bayii yetkilisi Hüseyin Ülger "Kura sonucunda yılın annesini seçerek süpriz hediyeler verilecek" dedi.

ÇEKİLİŞ 5 MAYISTA

Beko’nun Anneler Gününe özel düzenlediği bu çekişe katılmak isteyenler Çarşamba günü çalışma saati bitene kadar ‘Sizce Yılın Annesi Kim?’ sorusuna cevap olarak aday gösterecekleri kişinin ismini, soy ismini belirterek kendi kimlik bilgileri doğrultusunda dolduracakları form ile katılabilecekler. Çerkezköy’de Gaziosmanpaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası karşısında hizmet veren Beko yetkili ve satış mağazasında, 5 Mayıs Perşembe günü saat14.00’da düzenlenecek geniş katılımlı kokteyllide çekilecek olan kura sonucunda yılın annesi seçilmiş olacak. Kura sonucu talihli anne, Beko ürünlerinden olmak üzere sürpriz bir hediye verilecek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.