Beko'dan 'Yılın Annesi' kampanyası

Beko annelerin en güzel günlerine renk katacak 'Yılın Annesi' kampanyası ile Anneler Günü'nü kutluyor

Beko'dan 'Yılın Annesi' kampanyası
04 Mayıs 2015 Pazartesi 18:00

 KAMPANYA İÇİN FORM DOLDURMAK GEREKİYOR

Beko, her yıl Mayıs'ın ikinci Pazar gününde kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir kampanya düzenliyor. Kampanya ile ilgili bilgiler veren Beko Çerkezköy Bayi yetkilisi Hüseyin Ülger "Tekirdağ'da ikincisi yapılacak olan Yılın Annesi kampanyasını düzenliyoruz. Bayiimizden alışveriş yapsın veya yapmasın mağazamıza gelerek aday formu dolduran herkes kampanyaya dahil olabilmektedir" dedi.

YILIN ANNESİNE SÜRPRİZ HEDİYE 

Yılın annesi aday formalarının doldurulmasından sonra bir çekiliş yapılacağını belirten Hüseyin Ülger "7 Mayıs günü saat 14.30'da Çerkezköy'de Kapalı Pazar Yeri girişinin karşısında bulunan ikinci şubemizde bir çekiliş gerçekleşecek. Çekiliş sonucunda 'Yılın Annesi' seçilecek olan annemize sürpriz hediyelerimiz olacak" şeklinde konuştu ve 'Yılın Annesi' olmak isteyen adayların kampanyaya katılımlarını beklediklerini belirtti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.