Belediye 18 kişilik hizmet alacak

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 18 kişilik personel destek alımı ihalesini 393 bin 837 TL'lik teklifi ile AMR Reklam ve Yemek isimli firma almaya hak kazandı. Belediye İhale Komisyonu Salonu'nda yapılan ihaleye iki firma katıldı.

Belediye 18 kişilik hizmet alacak
28 Aralık 2011 Çarşamba 00:00

İKİ FİRMA KATILDI
Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 18 kişilik yardımcı personel destek alımı ihalesine AMR Reklam ve Yemek ve Arı Tel ve Çivi isimli iki firma katıldı. 394 bin 9 TL muhammen bedeli ile ihaleye çıkan işe AMR Reklam ve Yemek isimli firma 393 bin 837 TL'lik, Arı Tel ve Çivi isimli firma ise 397 bin 434 TL'lik teklif verdiler.
İhale Komisyonu'nun zarfları açması ve teklifleri incelemesinin ardından ihale sona ererken, ihale ile ilgili son kararın yapılacak olan değerlendirmenin ardından verileceği öğrenildi.
İHALEYİ ALAN FİRMA NE YAPACAK?
Belediye yetkilileri ihaleyi alan firmanın 12.01.2012 tarihinden 31.12.2012 tarihine kadar yol bakım ve onarım çalışmaları ile ulaşım gibi kentsel altyapı çalışmalarının yapılması, Fen İŞleir Müdürlüğü'nün dışarıda yapacağı işlerin teknik kontrol ve hizmet takibine yönelik araçların kullanılması, kapalı spor salonu ile Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan spor sahaların güvenliğinin sağlanması ve her türlü yapım çalışmalarının akbatılmadan yürütülmesi amacı ile 18 personel ile Belediye Fen İŞleri Müdürlüğü'ne teknik destek sağlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.