Belediye 310 çocuğu sünnet ettirdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret etti

Belediye 310 çocuğu sünnet ettirdi
17 Temmuz 2018 Salı 13:37

Başkan Akay, ilçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet edildiği Özel Optimed Hastanesi’ne ziyarette bulundu.
Burada Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılanan Başkan Akay, daha sonra sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

TÜM OPTİMED AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının 5 yıldır sünnet ettirildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 5 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” ifadelerini kullandı.

OPERASYONLAR UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından gerçekleştirildiğini belirten Başkan Akay, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl toplam 310 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettirdik. Bu çocuklarımızdan 9’u bazı sağlık problemleri nedeniyle ameliyat ile sünnet oldu. Sünnet olan tüm çocuklarımıza birer adet bisiklet ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.