Belediye araç filosuna 5 yeni araç daha ekliyor

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısında Belediye Başkanı Vahap Akay’a araç alımı için 1 milyon TL tutarındaki kredi temini konusunda yetki vermiş ve 5 yeni aracın alınması oy birliğiyle kabul edilmişti. Herhangi bir bankadan çekilecek kredi ile kısa bir süre içinde 5 yeni araç belediye araç filosuna eklenecek

Belediye araç filosuna 5 yeni araç daha ekliyor
23 Eylül 2014 Salı 08:20

KREDİ YETKİSİNİ MECLİS OY BİRLİĞİYLE KABUL ETMİŞTİ
Çerkezköy Belediyesi araç filosuna 5 yeni araç daha ekliyor. Araçların alımı için kredi konusunda Başkan Vahap Akay’a yetki verilmesi için konu Eylül ayı Meclis toplantısında görüşmeye alınmıştı. Belediye Başkanı Vahap Akay’a araç alımı için 1 milyon TL tutarında kredi temini konusunda yetki Plan ve Bütçe Komisyonu’nun ‘Evet’ yönünde oy birliği ile aldığı tavsiye raporunu Meclis de oy birliği ile kabul ederek karara bağlamıştı.

DMO İHALEYE ÇIKARACAK
Alınan karar doğrultusunda Belediye 2 adet kamyon, 1 adet kepçe, minibüs ile silindir alacak. Alınacak olan bir adet minibüsün 22+1 kişilik olacağı ifade edildi. Herhangi bir bankadan çekilecek olan 1 Milyon TL’lik kredinin Devlet Malzeme Ofisine yatırılacağı ve onlar tarafından ihaleye çıkarılıp araç alımının gerçekleştirileceği öğrenildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.