Belediye artık ‘telsiz’ ile haberleşecek

Yeni bir uygulamaya imza atan Çerkezköy Belediyesi artık personeli ile telsiz aracılığıyla haberleşiyor. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık bir hafta önce böyle bir uygulama başlattık ve 45 personelimizde telsiz bulunuyor. Kurum içi ve olası bir sel felaketi ya da doğal afetle anında kolayca haberleşmek için daha uygun bir yöntem olduğu için böyle bir uygulama başlattık” dedi

Belediye artık ‘telsiz’ ile haberleşecek
16 Ocak 2015 Cuma 19:00

45 PERSONELDE TELSİZ BULUNUYOR

Çerkezköy Belediyesinde telsiz ile haberleşme dönemi başladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptığı açıklamada telsizlerin Belediye içindeki birimlere dağıtıldığını ifade ederek, “Yaklaşık bir hafta önce böyle bir uygulama başlattık ve 45 personelimizde telsiz bulunuyor. Kurum içi ve olası bir sel felaketi ya da doğal afetle anında kolayca haberleşmek için daha uygun bir yöntem olduğu için böyle bir uygulama başlattık. Şuan zabıta birimine, Destek Hizmet birimine, Temizlik İşleri Birimi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Ekip sorumlularına telsiz verdik. Toplamda 45 personelimizde telsiz bulunuyor. Ayrıca farklı bir uygulama ile de GPRS üzerinden personelimizin nerede olduğu da bu sayede bilinmiş olacak” açıklamasında bulundu.

İKİ YILLIĞINA ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNE KİRALANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşen Vahap Akay, Çerkezköy ile ilgili gelişmeleri de Basın mensuplarıyla paylaştı. Akay yaptığı açıklamada, “Kızılpınar Mahallesinde ki eski belediye binası Büyükşehir’den iki yıllığına Çerkezköy Belediyesine kiralandı. Şuan mevcut yerin ikinci katındaki su işleri ve emlak birimini giriş kata indireceğiz. Bizim buradaki fazla olan büro malzemelerini de orada ki boşluklara taşıyacağız” dedi.

BİRİMLERİN YERLERİ DE DEĞİŞİYOR


Su tahakkuk ve tahsilat biriminin Tekirdağ Büyükşehir Çerkezköy Hizmet Binasına taşınmasının ardından Çerkezköy Belediyesi hizmet binasında boşalan yerlerde değişiklik yapılıyor. Belediye binası giriş katında bulunan eski emlak ve istimlak biriminin yerine birinci katta bulunan Zabıta Müdürlüğü taşınırken, Zabıta Biriminden boşalan kata ise Destek Hizmetleri birimi hizmet verecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim - 9 yıl önce
yüksek bir tv radyo gsm kulesi olmadan veliköy ve kızılpınar ile haberleşme yapamazsınız.
Avatar
Ünal Fırat - 9 yıl önce
yanlış hatırlamıyorsam ekim ayı meclis toplantısı sonrasında başkan yardımcılarına konuyu anlatmıştım afetlerde aciz kalınacağını belirtmiştim. doğru bir karar ama eksiklikler var. uç noktalara kadar haberleşme yapılması lazım sadece çerkezköy içi yetmez. yangın sel deprem kimyasal saldırı sabotaj gibi durumlarda koordinasyon sağlanarak diğer ilçe ve mahalleler ile de iletişim kurulması lazım.
Avatar
yasin - 9 yıl önce
herkes yorumla akıl vermiş, öte yandan var olan telsiz radyo kulesinide vatandaş istemiyoruz kaldırın diye yorum yazıyor. bu adamlar napsa kimseye yaranamazki.telsiz yapsa beğenilmez, yapmasa beğenilmez. birinizde çıkın adam gibi birşey önerin. her mahalleye telsiz güzel, kim duracak mahallede telsiz başında? bunlar uzun menzilli telsiz öyle 2 kilometre menzilli çocuk telsizi değilki.