Belediye Başkanlarını ziyaret etti

Yeni oluşturulan AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Karaaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek ve Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil'i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanlarını ziyaret etti
16 Şubat 0008 Cumartesi 00:00

İLK ZİYARET KARAAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANINA

İlk ziyaretlerini AK Parti'ye yeni katılan Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek'e gerçekleştiren Çerkezköy Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri şimdiye kadar yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapacakları çalışmaları anlattılar.

KARAAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI İSMET ŞİMŞEK'TEN JEST

Kadın kollarını çalışmalardan dolayı kutlayan Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek yeni yönetime başarılar dilerken, ziyaretin Sevgililer Günü'ne denk gelmesi sebebi ile Ak Parti Kadın Kolları'na birer gül verdi.

Ak Parti Kadın Kolları olarak çok çalıştıklarını belirten Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, "Biz AK Parti Kadın Kolları olarak hem koordineli olarak hem de çok çalışıyoruz. Diğer partiler kadın kollarını bizlerden gördü. Çalışmalarımıza inşallah yeni katılan arkadaşlarla daha hız vereceğiz" dedi.

HANIMLAR OLMASA KOLUMUZ KANADIMIZ KIRIK GİBİ OLURUZ

Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek'in ardından Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil'i ziyaret eden AK Partili kadınlar, Veliköy Belediyesi'nce yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Belediye Başkanlarının kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, "Kadın-erkek eşitliği diye birşey Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kalmadı. Kadının bir adım önde olduğunu hissediyor ve biliyoruz. Bizler çalışıyoruz ama sizlerin destekleri olduğu zaman daha çok çalışıyoruz. Yapmış olduğunuz yardımlardan ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Ak Partili kadınların iyi çalıştığını belirten Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Sizlerin ne kadar çok çalıştığını biliyoruz ve tebrik ediyorum. İnanıyorum ki taze kanlarla birlikte daha çok çalışacak ve daha iyi işlere imza atacaksınız. Çerkezköy merkez başta olmak üzere beldelerde ve köylerde de ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunuyorsunuz. Ekibinizin gücünü Allah bozmasın" dedi.

Kadınların kendilerinden daha fazla çalıştığını belirten Nuran Yeşil, "Toplumun her kesimine ulaşmak ve kucaklamak zorundayız. Ama işlerin hanımların olmasıyla ilerlediği bir gerçek. Çünkü hanımlar bizlerden daha çok çalışıyor ve her kesime daha kolay ulaşabiliyorlar. Hanımlar olmasa kolumuz kanadımız kırık gibi oluruz" dedi.

Veliköy'de yapılacak çalışmalardanda bahseden Efrahim Yeşil, "Kapaklı'da, Karaağaç'ta Ak Parti'nin oylarının artması biraz da AK Partili belediyelerin çalışmasından kaynaklanıyor. Veliköy'de park olsun, spor sahası olsun birçok konuda çalışma yaptık. Mart ayı içerisinde her öğrenciye bir fidan olacak şekilde Öğrenci sayısı kadar öğrencilerle birlikte fidan dikeceğiz. Veliköy Sanayisi gün geçtikçe büyüyor ve iş istihdamı sağlanıyor. Daha doğrusu Veliköy kontrollü bir şekilde büyüyor.

OKUL KAMPANYASI BAŞLADI

Veliköy Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz 16 derslikli okul kampanyasında çalışmalarımız devam ediyor. Sanayicilerimizin katkıları ile yapılacak okulumuzun temelini inşallah Mart ayı sonu Nisan ayı başı gibi atarız. Sanayicilerimiz katkı yapmaya başladı. Şimdi söylüyoruz okulun yarısının yapımını üstelenen kişi, okula kendi ismini verebilir" dedi.

KIZILPINAR'DA BAŞKAN AĞIRLADI

Ak Partili Kadınlar Veliköy'ün ardından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ı ziyaret ettiler. Ak Parti'nin muhafazakar demokrat bir parti olduğunu belirten Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil , "Daha önce Karaağaçlı bayanlar orada yaptığımız toplantılara katılırlarken, çekingen davranırlardı. Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek'in Ak Parti'ye geçmesinin ardından daha da cesaretlendiler. Ak Parti'de kadının başının açık olup olmadığına ya da etek boyuna bakılmıyor. Biz bunları aştık. Ak Parti'de kimseye karşı ayrım yapılmıyor" dedi.

Öncelikle yeni yönetimi tebrik eden ve başarılar dileyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Sizleri yapmış olduğu çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Çok güzel çalışıyorsunuz, inanıyorum ki yeni katılan arkadaşlar bu çalışmalarınız daha da hız kazanacak. Ak Parti siz hanımlara çok şey borçlu. Bütün siyasi partilerin kadın kollarına sizler örnek oluyorsunuz.

Ak Parti Laz, Çerkez, Kürt, Türk ayrımı yapmadan herkesi kucakladı. Ak Parti'de herkes birlikte oldu. Esas laiklik budur işte. Çanakkale Savaşı'nda Nene Hatun'lar ellerinin hamuru ile cephede yardım ettiler. Ak Parti Yönetiminde bu manzara görülmek isteniyor. Artık kadınların hayatın içinde daha çok yer alması isteniyor" dedi.

SON ZİYARET ERTEM'E

Son ziyaretlerini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e yapan Ak Partili hanımlar çalışmalarında kendilerine destek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e teşekkür ettiler.

SİYASİ YÖNDEN DEĞİL KADIN KURULUŞU GİBİ GÖRÜYORUM

Ak Partili kadınların siyasi değilde daha çok bir kadın kuruluşu gibi çalıştıkları ve parti ayrımı yapmaksızın bütün ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ail Ertem, "Öncelikle yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Belediye olarak yardım yapabileceğimiz, ortak olabileceğimiz konulara bundan sonrada devam edeceğiz.

Ben sizleri Ak Parti Kadın Kolları olarak görmüyorum. Bir kadın kuruluşu gibi görüyorum. Çünkü sizler yardım yaparken ihtiyaç sahiplerinin siyasi parti durumuna bakmadan yardım ediyorsunuz.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAMIZDA YARDIMCI OLUYORSUNUZ

Sizler yapmış olduğunuz yardımlarla bizlere yardımcı oluyorsunuz. Biz elimizden gelen yardımı sizlere yapmaya hazırız. Çünkü sizler bizim, elimiz, ayağımızsınız. Bize gelmekte zorlanan veya bizim ulaşamadığımız gerçek ihtiyaç sahiplerine sizler ulaşabiliyorsunuz. Sizlere yardımcı olurken siyasi yönden bakmıyoruz. Bu yürek meselesi bunu dert edinmek gerekiyor. İhtiyaç sahiplerine yardımlar yapılırken siyaset bir tarafa atılıyor. Bizi batı toplumlarından ayıran en büyük özelliğimiz yardımlaşma duygusunun olması.

HANGİ PARTİ GELİRSE YARDIMCI OLURUZ

Burası siyasi bir kurum değil, oy kaygısıyla yapılan sandıklara gömüldü. Yaptığımız yardımlarda hiçbir zaman oy kaygısı olmadan yaptık. Sadece Ak Partili kadınlar değil, CHP, MHP, ANAP, DP Partilerinin de kadın kolları gelerek bizlerden destek isteyebilirler. Yeter ki gerçek ihtiyaç sahibini bulup, yardım etmemizi istesinler.

ASLİ GÖREVİMDE KİMSENİN TAKTİR ETMESİNİ BEKLEMEM

Belediye olarak asli görevlerimiz vardır. Bir bölgenin yolunu asfaltlarız bu belediye olarak bizim asli görevlerimizdendir ve kimseden taktir edilmeyi beklemeyiz. Ama fakir fukaraya, işsize yardımcı olursan taktir beklersin, bu insanlığın doğasında var.

AK PARTİ KADIN KOLLARI ÖRNEK OLUR

İhtiyaç sahibi kişilere yardım için herkes birşeyler yapmalı. Sadece Ak Parti Kadın kolları değil, öncede söylediğim gibi diğer siyasi partilerin de kadın kolları bizden yardım istese bu konuda elimizden gelen herşeyi yaparız. Kendi misyonumuz olduğundan söylemiyorum fakat AK Parti Kadın kolları gerçekten en uc noktalara ulaşarak ihtiyaç sahibi kişileri buluyor. İnşallah bu yapılan çalışmalar diğer partilere örnek olur" dedi.

Belediye ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları, Belediye Başkanlarına kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.