Belediye çalışanları eğitim aldı

Çerkezköy halkına çok daha nitelikli, kaliteli ve insan odaklı hizmet verilmesi amacıyla Çerkezköy Belediyesi personeline ‘Vatandaş Odaklı İletişim’ konulu eğitim verildi.

Belediye çalışanları eğitim aldı
16 Kasım 2017 Perşembe 14:01

VATANDAŞ ODAKLI İLETİŞİM
Çerkezköy Belediyesi personelinin vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla Enmac Danışmanlık firması aracılığı ile ‘Vatandaş Odaklı İletişim’ konulu bir eğitim programı düzenlendi. Yönetim Danışmanı Hülya Mutlu tarafından verilen eğitime bütün Belediye personeli katılım gösterdi.
BİLGİLER VERİLDİ
İnteraktif ve katılımcı bir şekilde geçen eğitimlerde Çerkezköy Belediyesi personeline karşılamadan uğurlamaya kadar tüm süreçlerde vatandaşa kendini iyi hissettirecek, pozitif yaklaşımlar konusunda bilgiler verildi.
ÇALIŞANLARI TEBRİK ETTİ
Verilen eğitim semineri sonrasında Belediye çalışanlarının kendi iç iletişimleri ile ilgili iyileşmeler kat etikleri, ayrıca vatandaşların da olumlu ve mutlu izlenimlerle Çerkezköy Belediyesi’nden ayrıldıkları gözlemlendi. Çerkezköy Belediyesi çalışanlarını eğitim programına olan ilgi ve katılımları için tebrik eden Yönetim Danışmanı Hülya Mutlu, vatandaşların daha kaliteli ve insan odaklı hizmet almaları için bu eğitim programını organize eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.