Belediye çalışanları sağlık taramasından geçti

İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında Kapaklı Belediyesi’nden görevli personeller sağlık taramasından geçirildi. Solunum, işitme ve kan testinin yapıldığı sağlık taraması kapsamında elde edilecek veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işlenecek.

Belediye çalışanları sağlık taramasından geçti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Temmuz 2019 Çarşamba 12:47

SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİLER
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği rutin olarak yılda bir kez yapılması planlanan sağlık taraması kapsamında özel bir firmanın sağlık ekibi tarafından solunum, işitme ve kan testi yapıldığını belirten yetkililer “Solunum, işitme ve kan testinin yapıldığı sağlık taraması kapsamında elde edilecek veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işlenecek” dedi.
ÇALIŞANLARIN SAĞLIĞINA ÖNEM VERİLİYOR
Belediye Garaj amirliği alanına kurulan mobil sağlık aracında yapılan akciğer muayenesi, işitme ve solumun testi ile ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini, bu kapsamda personelin sağlık taramasından geçirildiğini belirtti. Başkan Çetin, “Belediyemizde tüm mesai arkadaşlarımızın Kapaklı'ya hizmet ederken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu tür uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını, hem de iş verimini gözetme imkânına sahip oluyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.