Belediye çiçek açtı!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Kutlama ziyaretleri’ sürerken, gönderilen çiçekler şimdilerde Belediye koridorları ve katlarını süslüyor. Başkan Akay, tebrikler nedeniyle gelen çiçeklerin bir kısmını okullara dağıtmıştı kalan çiçekler ise Belediye içerisinde değerlendirildi

Belediye çiçek açtı!
02 Temmuz 2014 Çarşamba 07:38

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın makamı seçimlerin ardından çiçek bahçesine dönmüştü. Başkan Akay'a 'Kutlama ziyaretleri’ nedeniyle gelen çiçekler şimdilerde ise Belediye'yi çiçek bahçesinde döndürdü.
HER TARAF ÇİÇEK DOLU
30 Mart Yerel Seçimleri'nde Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay'a, hayırlı olsun ziyaretlerinde bol bol çiçek gelmişti. Hala devam eden çiçeklerin bir kısmını okullara dağıtan Başkan Akay, kalan çiçekleri ise Belediye içerisinde değerlendirdi. Belediye'de koridor ve katlar çiçeklerle süslenirken, adeta çiçek bahçesinde döndü.
Başkan Akay'ın tasarrufu ile gerçekleştirilen uygulama kapsamında en dikkat çeken çiçekler, Başkanlık makamındaki koridorda yer alıyor. Başkan Akay'ın makamının bulunduğu katta Zabıta ve Muhasebe Servisi'ne giden koridorun her iki yanına dizilen saksılardan sarkan çiçekler, koridoru adeta 'Çiçek Bahçesi'ne çevirmiş.  Belediye'nin hemen her katında saksı içerisinde çiçekler görmeniz mümkün.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.