Belediye'den çocuklara mükemmel bir 23 Nisan programı

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği, 3 misafir ülkenin de çocuklarının katılımı ile 21-22 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinlikler ile kutlanacak

Belediye'den çocuklara mükemmel bir 23 Nisan programı
19 Nisan 2018 Perşembe 18:51

KIZILPINAR’DAKİ KUTLAMA PROGRAMI
Çerkezköy Belediyesi 3. Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kutlamaları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilçenin 3 farklı noktasında gerçekleştirilecek. 21 Nisan Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi’nde 125. Yıl Orta Okulu Bahçesi’nde saat 12.00’da Nurullah Narin Ortaokulu Korosu gösterileri ile başlayacak olan kutlamalar, Şehit Mustafa Baykuş İlk Okulu Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ile devam edecek. Cumhuriyet Orta Okulu Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından Sirk Trockia gösterisi sahnelenecek. Bulgaristan Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi, ardından da İzmir Border Halk Oyunları Ekibi sahne alacak. Kızılpınar Mahallesi'ndeki kutlama programı Palyaço Müzikali ve Sihirbaz Müzikli Çocuk Gösterisi ile sona erecek. Kızılpınar Mahallesi'ndeki kutlama programı boyunca çocuklar şişme oyun parkları alanlarında, yüz boyama alanlarında eğlenceli aktivitelere katılacak. Etkinlik boyunca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramında bulunulacak.  
VELİKÖY’DEKİ KUTLAMA PROGRAMI
Çerkezköy Belediyesi 3. Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kutlamalarının gerçekleştirileceği bir diğer nokta ise Veliköy Mahallesi Hürriyet Parkı olacak. Veliköy’deki etkinlikler ise saat 12.00’da Özel Gülerçin Orta Okulu Gençlik Korosu, Arnavutluk Halk Oyunları Ekibi ve Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Halk Oyunları ekibi gösterile ile başlayacak. Kutlamalar Palyaço Müzikali, Sihirbaz Müzikli Çocuk gösterisi ile devam edecek. Özel Gülerçin Orta Okulu Gençlik Korosu gösterilerinin ardından Kıbrıs Halk Oyunları Ekibi, ardından da Sirk Trockia gösterisi sahnelenecek. Veliköy Mahallesi'nde de kutlama programı boyunca çocuklar şişme oyun parkları alanlarında, yüz boyama alanlarında eğlenceli aktivitelere katılacak. Etkinlik boyunca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramında bulunulacak.
KAPALI OTOPARK ÜZERİNDE YAPILACAK
Çerkezköy Belediyesi 3. Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği ilçe merkezindeki kutlamalar ise 22 Nisan Pazar günü saat 12.30’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Vatan Size Minnettar Anıtı önünden hareket edecek olan kortejde Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü İzcilerinin yanı sıra, Arnavutluk, KKTC, Bulgaristan ve İzmir’den misafir gruplar ile Çerkezköylü çocuklar ve Çerkezköy halkız yer alacak.
HALK OYUNLARI SAHNELENECEK
Kortejin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otoparkı üzerinde hazırlanacak olan festival alanına ulaşmasının ardından Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılışı gerçekleştirilecek ve Çerkezköy Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösterisini sunacak. Ardından Bulgaristan Halk Oyunları Ekibi ile İzmir Border Halk Oyunları Ekipleri hazırladıkları gösterilerini sunacak. Çerkezköy Satranç ve Halk Oyunları Spor Merkezi Halk Oyunları Ekibinin Artvin Yöresi oyunlarını sahnelemesinin ardından Mevlana İlkokulu dans gösterisini sahneleyecek.
SİRK, PALYAÇO VE ÇOCUK TİYATROLARI OLACAK
Çerkezköy Belediyesi Ritm Grubu’nun sahne almasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Halk Oyunları Ekibi ile Arnavutluk Halk Oyunları Ekibi hazırladıkları gösterileri sahneleyecek. Halk oyunlarının sahnelenmesinin ardından Sirk Trockia gösterisi yapılacak ve Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Palyaço Müzikali olan Sihirbaz Müzikli Çocuk Gösterisi ve Maşa ile Koca Ayı adlı oyunların sahnelenmesi ile sona erecek.
FESTİVAL ALANI ÇOCUKLAR İÇİN ÖZER HAZIRLANACAK
22 Nisan Pazar günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otoparkı üzerinde yapılacak olan Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği boyunca festival alanında çocuklar şişme oyun parkları alanlarında, yüz boyama alanlarında eğlenceli aktivitelere katılacak. Etkinlik boyunca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramında bulunulacak.  
TÜM ÇOCUKLARIMIZ DAVETLİ
Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliklerine tüm çocukları davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İki gün sürecek olan Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliğimize tüm yavrularımızı, çocuklarımızı bekliyoruz. 21 Nisan’da Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizde, 22 Nisan Pazar günü Kapalı Otopark üzerindeki Festival Alanımızda yapılacak şenliğimizde geleceğimizin teminatı, yarınlarımız olan çocuklarımız ile bir araya gelerek, 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliğimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.