Belediye Konservatuarı 2014-2015 yılı kayıtları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı kayıtları devam ederken açılacak bölümler de belli oldu

Belediye Konservatuarı 2014-2015 yılı kayıtları devam ediyor
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:46

Müzik, dans, tiyatro ve müzik teknolojileri bölümlerinde eğitim verecek Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı’nda ön kayıtlarda son 2 güne girilirken konservatuar eğitmenleri de açtıkları stantlarla tanıtımlara devam ediyor.

DETAYLI BİLGİLER VERİLİYOR
Eğitmenler, okullar bölgesi ve Tuğlalı Park’ta açılan stantlarda konservatuara kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ve veliler ile birebir görüşüp açılan bölümler ve içerikleri ile çalışma programları hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

Açılan standı ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da konservatuar ile ilgili açıklamalarda bulunurken; “İlçemizde, ilimizde ve tüm Trakya’da etkin bir sanat eğitim merkezi olan konservatuarımız, kültür sanat alanında başarılı olacak sanatçılar yetiştirmeyi sürdürecektir. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde ilk mezunlarını veren konservatuar, müzik, dans, tiyatro ve çalgı yapımı alanlarında yetişmiş bireyler ile kültür ve sanatta öncü kimliğini korumaya devam edecektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.