Belediye köprüler yapacak

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Çerkezköy Belediyesi tarafından Pınarça Deresi'nin üzerine 3 adet köprü yapılacağını açıkladı.

	Belediye köprüler yapacak
03 Ağustos 2007 Cuma 08:48

Pınarça Deresi üzerine yapılacak olan köprülerin birinin Bağlık Mahallesi'ndeki Bağcılar Sokak, diğerinin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanfil Sokak ve bir diğerinin ise Aslan Çavuş Sokağa yapılacağını belirten Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Aslan Çavuş Sokağa yapılacak olan köprünün inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını kaydetti.

3 KÖPRÜ YAPILACAK

Pınaça istikametinden gelen ve Bağlık Mahallesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ni birbirinden ayıran Pınarça Deresi üzerine 3 adet yeni köprü yapmayı ve ulaşıma kolaylık sağlamayı planladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, dere üzerine yapacakları ilk köprünün ihalesini gerçekleştirdiklerini belirterek, "İlk köprüyü Aslan Çavuş Sokağan devamına yapacağız ve G.M.K.P. Mahallesi'nin Fatih Mahallesi ile olan bağlantısını sağlayacağız" dedi.

250 BİN YTL'YE MAL OLACAK

Yapacakları köprünün 250 bin YTL civarında bir rakama mal olacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Aslan Çavuş Sokağa yapılacak köprünün ardından Karanfil Sokak ve Bağcılar Sokağa birer adet köprü yapacaklarını ifade etti.

ARDINDAN YOLLAR YAPILACAK

Köprülerin yapılmasının ardından Fatih Mahallesi'nde alternatif yollarda yapacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Özellikle bu mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarına ağırlık vereceğiz" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Namık Kemal Bulvarı'nın devamında çalışmaların sürdüğünü de belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Şuanda burada altyapı ve dolgu çalışması devam ediyor. Ardından da sıcak asfalt kaplaması yapılacak. Biz Namık Kemal Bulvarı'nı Çorlu Deresi'ne kadar getirdikten sonra Karayollarının yapacağı köprü ve kavşak düzenlemesini bekleyeceğiz. Onlarda yapıldıktan sonra Namık Kemal Bulvarı'nın tamamını Çorlu Yolu'na bağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.