Belediye Meclisi 1 aylık tatilin ardından toplandı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısının 1. Oturumu Çerkezköy Belediyesi tarafından yeni yapılan meclis salonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapıldı

Belediye Meclisi 1 aylık tatilin ardından toplandı
08 Eylül 2017 Cuma 10:46

GÜNEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 09.08.2017 gün ve 924 sayılı Bütçe İçi İşletme Ek Bütçe hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 09.08.2017 gün ve 923 sayılı Bütçe İçi İşletme Gelir Tarifesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek Tarife Komisyonu’na, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 08.08.2017 gün ve 914 sayılı Bütçe İçi İşletme Yönetmeliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
10.5 MİLYON TL’LİK EK BÜTÇE
Gündemin 4. maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 31.07.2017 gün ve 832 sayılı 10.5 milyon TL’lik ek bütçe hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Çerkezköy İlçesi sınırları içerisinde muhtelif parsellerdeki 9 adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
HEYELAN BÖLGELERİ İÇİN ÖNLEM ALINACAK
Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 21/08/2017 gün 228 sayılı Veliköy Mahallesi 101 adanın doğusunda kalan yolun düzenlenmesine ait uygulama imar planı değişikliğine ilişkin müzekkeresinin müzakeresi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 21/08/2017 gün 21 sayılı Çerkezköy sınırları içerisinde yer alan heyelan bölgelerinde yapılacak yapılarda gerekli önlemlerin alınmasına ilişkin müzekkeresinin müzakeresi yine İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildikten sonra Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 21.08.2017 gün ve 1264 sayılı Mülkiyeti Belediye Başkanlığı’na ait 2 adet taşınmazın satışının yapılması hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi de İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM
Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 23.08.2017 gün ve 12692060 sayılı ‘Eğitim için El Ele’ projesi hakkındaki yazısının Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nın sorumluluk bölgesinde faaliyette bulunan Amatör Spor Kulüpleri Yardım Yönetmeliğinin tanziminin müzakeresi de görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
MÜTEŞEBBİS HEYETİ ÜYELERİ SEÇİLDİ
Meclis gündemine sonradan ilave edilen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Furkan Memiş’e ödül verilmesine ilişkin önerge Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildikten sonra Veliköy Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyeti’ne 5 Asil ve 5 Yedek Üye seçimine geçildi. Yapılan oylama sonrasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Meclis Üyeleri Ali Dede, Taner Bahar, Funda Serfiçe ve Nedim Yılancı Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyeti’ne seçildiler.
İKİNCİ OTURUM CUMA GÜNÜ
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından toplantının ilk oturumu sona ererken, Belediye Meclisi’nin ikinci oturumu Komisyonlara gönderilen konuları karara bağlamak üzere Cuma günü saat 15.00’da yapılacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.