Belediye nefes alacak

Son haftalarda oynadığı ciddi karşılaşmalar ile zorlu bir maç trafiğine giren Süper Amatör Lig'deki temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor, 19. hafta karşılaşmasında lig sonuncusu Volkanspor ile karşı karşıya gelecek.

Belediye nefes alacak
16 Şubat 0008 Cumartesi 00:00

Son haftalardaki müsabakalara oranla daha düşük bir tempoda geçmesi beklenen karşılaşmada tek hedef yine 3 puan.

Süper Amatör Ligde'ki diğer temsilcimiz Veliköyspor ise bu hafta sonu kendi evinde Hayraboluspor'u konuk edecek.

MÜSABAKA TEKİRDAĞ'DA OYNANACAK

Süper Amatör Küme'de geçtiğimiz hafta Tekirdağspor'u soğuk bir havada Erçağ'ın ayağından bulduğu gollerle 3-1 yenerek haftayı kayıpsız kapatan temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor bu haftasonu diğer Tekirdağ temsilcisi Volkanspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30'da başlayacak olan Çerkezköy Belediyespor-Volkanspor karşılaşması Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda oynanacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Volkanspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak lider Çorlu Sanayispor'un da Çorluspor maçından puan kaybetmesini bekleyecek olan Çerkezköy Belediyespor, tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Volkanspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıkları çalışmalar ile tamamladıklarını belirten Çerkezköy Belediyespor Basın Sözcüsü İlker Sezen, "Son haftalarda oldukça zorlu bir maç programımız vardı ve biz bu programı kazasız belasız atlattık. Kolay maç yok ama bu hafta oynayacağımız maç diğer maçlara oranla biraz daha hafif tempoda geçebilecek bir müsabaka. Tabi yine de maç oynanmadan kazanılmaz. Bunun da bilincinde olarak biz yine de diğer maçlardaki gibi aynı ciddiyetle sahada olacağız.

DOSTLUK KAZANSIN

Volkanspor şuanda düşme hattında olan bir ekip ve düşme hattındaki ekipler ile özellikle son haftalara doğru oynanan karşılaşmalar her zaman risk taşır. Ancak teknik heyetimiz bunun önlemini almış durumdalar. Güzel bir karşılaşma olmasını ve maçın sonunda her zaman söylediğimiz gibi dostluğun, centilmenliğin kazanmasından yanayız. Bu maça da 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek için bu maçtan galip ayrılacağımızı tahmin ediyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

BİR GÖZÜ MAÇTA, DİĞERİ TELEFONDA

Yarın saat 13.30'da Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda Volkanspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor şuanda 41 puan ile Çorlu Sanayispor'un ardından 2. sırada yer alıyor.

Belediyespor'un karşılaşması oynanırken, lider Çorlu Sanayispor da yine Çorlu ekibi olan Çorluspor ile zorlu bir maça çıkacak. Bu maçtan gelecek olumlu bir haber Çerkezköy Belediyesporluları daha da sevindirecek.

TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Amatör Küme'deki diğer temsilcimiz Veliköyspor ise Hayraboluspor müsabakası ile ikinci defa seyircisinin karşısına çıkacak. Sezon başından beri bütün maçlarını deplasmanda oynayan Veliköyspor kendi sahasındaki ilk maçı geçtiğimiz hafta oynamış, onda da Adaletspor ile berabere kalmıştı.

RAKİP HAYRABOLUSPOR

Süper Amatör Küme'nin 19. haftasında Hayraboluspor'u konuk edecek olan Veliköyspor bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Ligin 18. haftasında ilk kez kendi sahasında maç oynayabilen Veliköyspor, kendi sahasındaki ikinci maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Veliköy Stadı'nda oynanacak olan Veliköyspor-Hayraboluspor karşılaşması yarın saat 13.30'da başlayacak.

Kendi saha ve seyircileri önündeki ikinci karşılaşmada ilk galibiyetlerini almak istediklerini belirten Veliköyspor Antrenörü Ahmet Sarı, "Veliköyspor olarak maça iyi hazırlandık. Sahadan, elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Artık maç saatini bekliyoruz. Biz Veliköyspor olarak centilmenliğe ve sportmenliğe önem veren bir ekibiz. Fair-play kuralları çerçevesinde bir maç olmasını diliyorum.

Bu sezon tüm maçlarımızı saha inşaatımız nedeni ile deplasmanda oynadık. Geçtiğimiz hafta kendi evimizde oynadığımız müsabakada da maalesef beraberlik ile ayrılmıştık. Bu hafta sonu kendi sahamızdaki İlk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maça tüm seyircilerimizi bekliyoruz" dedi.

BİRİNCİ İLE SONUNCU KAPIŞACAK

Süper Amatör Küme'nin 19. haftasında temsilcilerimizin dışında oynanacak olan karşılaşmalarda lider Çorlu Sanayispor, diğer Çorlu temsilcisi Çorluspor ile karşı karşıya gelecek. 13.30'da başlayacak olan karşılaşma Çorlu General Basri Saran Stadı'nda oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.