Belediye personelinden örnek davranış

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Hüseyin Kütük, yolda bulduğu 15 bin TL’lik çeki Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti. Çekin üzerindeki isimden yolan çıkan Zabıta ekipleri çekin sahibi Mehmet Emin Hasar’ı bularak 15 bin TL’lik çeki sahibine verdi

Belediye personelinden örnek davranış
08 Eylül 2016 Perşembe 14:10


‘İNSANLIK ÖLMEMİŞ’ DEDİRTTİ

‘İnsanlık ölmemiş’ dedirten olay dün saat 08.00’de yaşandı. Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan evli ve iki çocuk babası Hüseyin Kütük (47), Atatürk Caddesi üzerinde bulunan BOSCH Bayii önünde 15 bin TL’lik bir çek buldu. Çeki hiç düşünmeden Çerkezköy Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim ettiğini belirten Kütük, “Biz insanlığımızı yaptık. ‘İnsanlık daha ölmedi’ dedik ve sahibine teslim edilmesi için çeki Zabıta ekiplerimize teslim ettik.” diye konuştu.

ÇEKİN SAHİBİ TEŞEKKÜR ETTİ

15 bin TL’lik çekin sahibi Mehmet Emin Hasar, Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Hüseyin Kütük’e minnettar olduğunu belirterek, “Allah ondan razı olsun. Böyle insanların kaldığını gerçekten düşünmüyordum. Hüseyin Bey’e çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.