Belediye personeline SSK eğitimi verildi

Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ’da bulunan Belediye personeline Belediyelerin sosyal güvenlik ile ilgili hak ve yükümlülükleri konusunda video konferans sistemi ile eğitim verildi

Belediye personeline SSK eğitimi verildi
30 Ekim 2014 Perşembe 08:12

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Hikmet Erzincan ve ilçelerden gelen insan kaynakları müdürleri ve yetkili personelinin katıldığı eğitimin yararlı geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak personel eğitimlerine önem verdiklerini bundan sonra da çeşitli konularda personel eğitimlerine devam edeceklerini söyledi.

YENİ BARO YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALBAYRAK’A ZİYARET
Bir süre önce yapılan Tekirdağ Baro Başkanlığı seçiminde başkanlığa seçilen Av. Huriye Altay Erol Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli’nin de eşlik hazır bulunduğu ziyarette baro çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Erol Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı ve Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan Albayrak yeni seçilen Tekirdağ Barosu Başkan ve yönetimini kutladı ve başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.