Belediye Personeline Vatandaş Odaklı Hizmet Eğitimi Verildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT ve Marmara Belediyeler Birliği MBB ortaklığında düzenlenen eğitim çalışmalarına, belediye personeline yönelik olarak “Vatandaş Odaklı Hizmet” konulu program ile devam edildi.

Belediye Personeline Vatandaş Odaklı Hizmet Eğitimi Verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Şubat 2020 Salı 10:31

Çerkezköy İlçesinde, geniş çaplı bir katılım ile gerçekleştirilen günü birlik eğitim çalışmasında, Marmara Belediyeler Birliği eğitmenlerinden Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yazar Hayati Odabaşı tarafından “Vatandaş Odaklı Hizmet” konusu kapsamında personele bilgiler verildi.
Resmi kurum kültürünün genişletilmesi, vatandaş memnuniyetinin karşılanmasıadına yapılması ve dikkat edilmesi gereken hususların uygulamalı olarak anlatıldığıprogramda;etkili iletişim, iletişimsizlik, iletişim özellikleri, doğru iletişim kuralları, beden dili uygulamaları, telefon ile iletişim ve görüşme kuralları gibi birçok temaya değinildi.
Eğitmen Hayati Odabaşı, programın düzenlenmesinde katkıları bulunan TRAKYAKENT ve Marmara Belediyeler Birliği yöneticilerine ve eğitim çalışmasına katılan yetkililere ve üye belediyelerinpersoneline teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.