Belediye temizliyor vatandaş kirletiyor

Kapaklı Belediyesi temizlik ekipleri 10 gün önce temizlediği Yuvam Konutları’ndaki şelalenin içinden yine bir sürü çöp çıkarttı.

Belediye temizliyor vatandaş kirletiyor
09 Temmuz 2007 Pazartesi 07:53

Kapaklı Belediyesi temizlik ekipleri yaklaşık 10 gün önce Yuvam Konutlara gelerek burada bulunan şelaledeki bütün pislikleri temizledi. Aradan kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşlar ne yazık ki kullanımlarında olan bu güzel yere sahip çıkmayarak yine şelaleyi eskisinden pis hale getirdiler. Kapaklı Belediyesi temizlik işleri sorumlusu Cafer Kasaplı “Yuvam Konutları’ndaki aile parkına özenle yapılan park ve şelaleye burada yaşayan vatandaşlarımız yeterince sahip çıkmıyor. Aileler buradaki mevcut parkı günün her saatinde dinlenmek için kullanıyorlar. Bir nevi bu park vatandaşlarımız için piknik alanı görevi yapıyor. Evimize gösterdiğimiz özeni ne yazıkki, ortak kullanım alanlarımıza göstermiyoruz. Burası zaten vatandaşlarımızın. Benim Kapaklı’da yaşıyan vatandaşlarımızdan isteğim çevremize sahip çıkalım, temiz tutalım, bu tip yerlere zarar vermek isteyen kişileri uyaralım, yada yetkili yerlere haber vermek süretiyle buraları koruyalım” dedi..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.