Belediye'de 300 nikah kıyıldı

Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından 2011 yılının ilk yarısında toplam 300 çiftin nikah akdinin gerçekleştiği öğrenildi. İlk 6 ay içerisinde 300 nikah akdini gerçekleştiren Çerkezköy Belediyesi, Temmuz ayı içerisinde de şuana kadar 27 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

Belediye'de 300 nikah kıyıldı
11 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

AYNI GÜN NİKAH KIYILIYOR
2011 yılının ilk 6 ayı içinde Çerkezköy Belediyesi'ne müracaat eden 300 çiftin nikah işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven, "Belediyemize evlenmek için müracaat eden ve evraklarını tamamlayan çiftlerin nikah akitleri aynı gün içerisinde yapılıyor" dedi.
NELER İSTENİYOR?
Belediye'nin nikah kriterlerini de açıklayan Belediye Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven, "Evlenecek çiftlerden birisinin ilçede ikamet etme şartı bulunuyor. Her ikisi de ilçede ikamat etmiyorsa Evlenme İzin Belgesi istiyoruz" dedi.
SIRA BEKLEME YOK
İkamet ve Evlenme İzin Belgesi dışında evlenmek isteyen çiftlerden 6'şar fotoğraf, Yerleşim Yeri Belgesi, Nüfus Kayıt Örneği istediklerini ve matbu form hazırlandığını belirten Belediye Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven, "Daha sonra Sağlık Ocağı'na sağlık raporu için gönderiyoruz. Sağlık Raporu geldikten sonra çiftlerin istediği tarihte nikah işlemlerini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.