Belediyeden 10 Kilometrelik doğa yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi tarafından Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü rehberleri eşliğinde Saray İlçesi Ayvacık-Kavacık Mevkii’nde 10 kilometrelik doğa yürüyüşü (Trekking) yapıldı

Belediyeden 10 Kilometrelik doğa yürüyüşü
02 Mayıs 2016 Pazartesi 09:41

GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER

Çerkezköy Belediyesi sosyal etkilikler kapsamında hafta sonu yaklaşık 200 kişinin katıldığı doğa yürüyüşü düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi tarafından Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü rehberleri eşliğinde Saray İlçesi Ayvacık-Kavacık Mevkii’nde yürüyüş Istranca Ormanlarının eşsiz güzellikleri ve doğasında gerçekleştirilirken, yürüyüşe katılan vatandaşlar şehrin stres ve gürültüsünden uzak, güzel bir gün geçirdiler.

10 KÜLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ

Belediye önünden kaldırılan araçlarla yürüyüş alanına giden vatandaşlar yaklaşık 10 kilometrelik doğa yürüyüşü yapmış oldular.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.