Belediye'den başarılı öğrencilere laptop

Çerkezköy Belediyesi LYS ve YGS’ de Türkiye genelinde ilk 1500 giren 8 öğrenciye laptop hediye etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın katıldığı hediye töreninde, bir öğrenci laptopunu kendisi alırken, diğer öğrencilerin üniversitelerinde bulunmalarından dolayı laptopları ailelerine teslim edildi.

Belediye'den başarılı öğrencilere laptop
09 Ekim 2010 Cumartesi 00:00

Belediye Başkanı Ali Ertem’in makamında gerçekleştirilen hediye töreninde, LYS ve YGS’ de ilk 1500 giren 8 öğrencinin Laptopları kendilerine ulaştırılmak üzere ailelerine teslim edildi. Öğrencilerin aileleri Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve Kaymakam Ayhan Bayhan’a eğitime verdikleri destek dolayı teşekkür ederken, çocuklarının başarılarından kıvanç duyduklarını söylediler.

BAŞARILARININ DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM
    Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise yaptığı konuşmada "Başarılı olan bu genç arkadaşlarımıza destek olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi.

HFZ LAPTOPLARI TOPLADI
    Hediye törenine katılan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar ise, "Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan 8 öğrencinin de bizim okulumuzdan olması, bizler için ayrı bir kıvanç kaynağı olmuştur. Öğrencilerimizin bu başarılarının sürekli hale gelmesini ve daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyorum" dedi.
    Çerkezköy’de LYS ve YGS’ de ilk 1500 giren ve Laptop kazanmayı hak eden öğrencilerin isimleri, dereceleri ve eğitim görmeye hak kazandıkları üniversiteler ise şöyle:
1. Aşkın Nur Tiftik, Türkiye 314’üncüsü, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi
2. Beril Doğan, Türkiye 318’incisi, İstanbul Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık
3. Ogün Erşan Aydınlı, Türkiye 323’üncüsü, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
4. Tuğçe Demir, Türkiye 422’incisi, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
5. Elif Özman, Türkiye 720’incisi, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım
6. Çağla Arıç, Türkiye 925’incisi, Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği
7. Büşra Cengiz, Türkiye 1078’incisi, İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı
8. Ümit Kayapınar, Türkiye 1152’incisi, İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.