Belediyeden bir ilk daha 5 bin adet bayram şekeri

Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay, 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından göreve geldiği günden bu yana ilklere imza atmaya devam ediyor. Çerkezköy halkı için çeşitli organizasyon ve çalışmalara imza atmayı başaran Vahap Akay, bu sefer de Ramazan Bayramı münasebetiyle Çerkezköy’ün tüm mahallerinde bulunan camilerde Bayram namazı çıkışı 5 bin paket bayram şekeri dağıttıracak.

Belediyeden bir ilk daha 5 bin adet bayram şekeri
25 Temmuz 2014 Cuma 07:10

5 BİN PAKET ŞEKER DAĞITILACAK
Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yeniliklerle Çerkezköy halkının takdirini kazanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bir ilke daha imza atıyor. Yaptığı çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Vahap Akay, bu sefer de Ramazan Bayramının maneviyatına uygun olarak vatandaşlara 5 bin paket bayram şekeri dağıttıracak.
TÜM CAMİLERDE DAĞITILACAK
Çerkezköy’ün tüm mahallelerinde bulunan camilerde Bayram namazı çıkışında özel olarak hazırlatılan 5 bin paket bayram şekeri dağıtımı yapılacak. Çerkezköy’ün yanı sıra Kızılpınar ve Veliköy mahallelerinde bulunan camilerde de vatandaşlar için bayram şekerleri dağıtılacak. Özel olarak hazırlatılan bayram şekeri paketlerinin üzerinde Çerkezköy Belediyesinin logosunun yanı sıra Başkan Vahap Akay’ın, ‘Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, şeker tadında bir bayram geçirmenizi temenni ederim’ mesajı da yer alıyor.
PAYLAŞMANIN ÖNEMİNİ GÜÇLÜ DUYGULARLA YAŞADIK
Şeker paketlerinin üzerinde ayrıca Çerkezköy halkının belediye ile rahatlıkla irtibata geçebilmesi adına hem belediyenin ilgili telefon numaraları hem de dilek ve şikayetlerini rahatlıkla iletebilecekleri sosyal medya hesapları da bulunuyor. Belediye Başkanı Akay, ayrıca yaptığı açıklamada, “Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanların yanında olmanın, iftar sofralarını paylaşmanın, dünyada yaşanan yoksulluğa el uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha güçlü duygularla yaşadık. Bizi birbirimize yakınlaştıran, sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı’nda halkımızın huzurunun devamı bizler için son derece önem taşımaktadır. Bu düşüncelerle birbirimize ve ülkemize olan sevgimizin aynı zamanda bir arada olma isteğimizin arttığı bu güzel günlerde halkımızın yaşamını kolaylaştırarak, sağlıklı kent hayatını sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.
RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERLE KUTLADI
Akay konuşmasının sonunda ise, “İnancımız, Geleceğe ancak sağlıklı bir toplumla sağlıkla yürüyebileceğimiz yönündedir. Tüm bu düşüncelerle kardeşliğimizi güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, kentlerimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramı´nızı en içten dileklerimle kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.