Belediye’den Çocuk Şenliği

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çerkezköy Belediyesi 1. Çocuk Şenliği Çerkezköy Belediyesi Kapalı Otopark üzerinde gerçekleştirilirken, şenliğe katılan çocuklar gönüllerince unutulmaz bir gün yaşadılar

Belediye’den Çocuk Şenliği
24 Nisan 2014 Perşembe 07:28

Çerkezköy Belediyesi’ne ait Kapalı Otopark üzerinde düzenlenen Çerkezköy Belediyesi 1. Çocuk Şenliği, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal, AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar, AKP İlçe Başkanı Saim Özkan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri ve çocukların katılımı ile yapıldı.
KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ
Fevzipaşa İlkokulu Folklor Ekibi’nin gösterisi ile başlayan Çerkezköy Belediyesi 1. Çocuk Şenliği Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın konuşması ile devam etti. Konuşmasında Cumhuriyetimizi kuran ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklara armağan ettiğini ve dünya çocuklarının bu bayramı kutladığını belirterek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkulu bir şekilde kutlanması için bu etkinliği düzenleyen ve organize eden Çerkezköy Belediye Başkanına, Çerkezköy Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın şölen havasında geçmesini temenni ediyor ve en içten dileklerim ile kutluyorum” dedi.
GENÇ BAŞKAN KONUŞTU
Kaymakam Metin Kubilay’ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan’ın milli egemenlik için çok önemli bir gün olduğunu belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 yılında açıldı. Milli iradenin yansıması olan TBMM’nin kuruluş gününü Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan etti” ifadelerini kullandı.
GELENEKSEL HALE GELECEK
Düzenledikleri Çerkezköy Belediyesi 1. Çocuk Şenliği’nin bir başlangıç olduğunu ve gelecek yıllarda bu organizasyonu geleneksel hale getirmeyi ve daha genişletmeyi amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün bu organizasyonun düzenlenmesine katkı koyan eğitimcilere, öğrencilere ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
DONDURMA VE MISIR İKRAMI YAPILDI
Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından şenliğe katılan çocuklara dondurma ve patlamış mısır ikramında bulunuldu, palyaço ve ilizyonistler çocukları eğlendirdi. Çocukları ile birlikte alana gelen veliler memnuniyetlerini ifade ederken, güzel havanın da keyfini çocukları ile birlikte çıkardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çerkezköy beleiyesi - 10 yıl önce
23 nisan bşk ları sizi.siyaretci kabul eden çerkezköy.