Belediyeden okullara sıra yardımı

Eğitime olan desteğini hız kesmeden sürdüren Çerkezköy Belediyesi, bu sefer de Atatürk İlkokulu, Gaziosmanpaşa Şehit Jandarma Uzm. Onb. Dinçer Ersoy İlkokulu, Kızılpınar Atatürk İlkokulu ile Kızılpınar İlkokulu’na sıra yardımında bulundu

Belediyeden okullara sıra yardımı
29 Eylül 2014 Pazartesi 08:38

4 OKULA YARDIMDA BULUNULDU
Çerkezköy Belediyesi sıra ve masa ihtiyacı bulunan 4 okula yardımda bulundu. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde Jotun Boya’nın katkılarıyla boya ihtiyacı bulunan okullara boya yardımı yapan Çerkezköy Belediyesi eğitime katkısını sürdürüyor. Çerkezköy Belediyesi eğitime katkı kapsamında bu sefer de Atatürk İlkokulu, Gaziosmanpaşa  Şehit Jandarma Uzm. Onb. Dinçer Ersoy İlkokulu, Kızılpınar Atatürk İlkokulu ile Kızılpınar İlkokulu’na sıra yardımında bulundu.

100 SIRA VE 200 SANDALYE TESLİM EDİLDİ
Kamyonla Çerkezköy’e getirilen masa ve sandalyeleri ilk olarak Atatürk İlkokulu’na teslim edildi. Atatürk İlkokulunun ardında da sırasıyla Gaziosmanpaşa  Şehit Jandarma Uzm. Onb. Dinçer Ersoy İlkokulu, Kızılpınar Atatürk İlkokulu ve Kızılpınar İlkokulu’na toplamda 100 sıra ve 200 sandalye yardımında bulundu.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
İmkanlar dahilinde ilçe genelindeki okullara destek verildiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, geleceğin teminatı olan çocuklara yatırım yapıldığının altını çizerek  “Eğitimin her şeyin başı olduğunu biliyoruz. Bu noktada bu bilinç ile birlikte okullarımıza imkanlarımız dahilinde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.