Belediye’nin kurslarına ilgi büyük

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yaklaşık 800 vatandaşın katılımı ile tamamlanan Kültür-Sanat kurslarının bu yıl ki kayıtlarına ilgi büyük. Başvuruları 15 Ağustos’ta başlayan ve 30 Eylül’de bitecek olan kurslar için şimdiden 202 kişi başvuru yapmış durumda

Belediye’nin kurslarına ilgi büyük
26 Ağustos 2016 Cuma 17:09

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
 
Çerkezköy Belediyesi’nin ilçe merkezi ve mahallelerinde Kültür-Sanat Kursları kapsamında vermiş olduğu kurslarının 2016-2017 döneminin başvuruları devam ediyor. Düzenlenecek olan Kültür-Sanat kursların kayıt tarihlerinin 30 Eylül Cuma günü sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, kurs başvurularının Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarından gerçekleştiğini ve kurslara kayıt için Kimlik Fotokopisi, Kurs Başvuru Formu (Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarından verilecek) ve 2 adet vesikalık fotoğrafın gerektiği bilgisini verdi.
 
KISA SÜREDE 202 BAŞVURU GELDİ
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kursların 15 Ekim tarihinde başlayacağını ve 8 ay süreceğini dile getiren Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan 18 ayrı kursumuza şu ana kadar 202 vatandaşımız başvuruda bulundu. Türk Sanat Müziği Kursumuza 13, Basit İğne Teknikleri Kursumuza 16, Çini Kursumuza 14, Ebru Kursumuza 16, Halk Oyunları Kursumuza 12, Takı Tasarım Kursumuza 13, Tiyatro Kursumuza 4, Bağlama Kursumuza 21, Gitar Kursumuza 24, Step-Aerobic-Pilates Kursumuza 14, Yaşam Boyu Spor Kursumuza 7, Diksiyon Kursumuza 13, İşaret Dili Kursumuza 9, Yaş Pasta Kursumuza 10 ve Girişimcilik Kursumuza ise 3 vatandaşımız başvurdu. Kayıtlarımız 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.” bilgisini verdi.
 
EĞİTİMLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ YAŞAM MERKEZİ’NDE VERİLECEK
 
Çerkezköy Belediyesi’nin açtığı kursların eğitimlerinin yıl boyunca kimisinin Mahalle Evlerinde, kimisinin ise Amfi Tiyatro Salonu’nda verileceğini belirten yetkililer, Basit İğne Teknikleri Kursu haricinde diğer kursların eğitimlerinin, yeni bir Yaşam Merkezi haline getirilmesi hedeflenen Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde önceden kreş olarak kullanılan ve geçtiğimiz ay Çerkezköy Belediyesi’ne devrolan binada verileceğini ifade etti. Yine Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evlerinde de kurs eğitimlerinin verileceğini söyleyen yetkililer, sportif kurslarımız Kartal Tepe Piknik Alanı ve 29 Ekim Spor Kompleksi’nde faaliyet göstereceğini açıkladı.
 
18 AYRI BRANŞTA KURS VAR
 
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmalarıyla hazırlanan kurslar ise şu şekilde: 1- Basit İğne Teknikleri 2- Bağlama 3- Gitar 4- Takı Tasarımı 5- Çini 6- Satranç (UKD 1100 ve üstü seviyesi olma şartı) 7- Ebru 8- İngilizce 9- Tiyatro 10- Türk Sanat Müziği 11- Halk Oyunları 12- Step, Aerobik ve Pilates 13- Yaşam Boyu Spor 14- Diksiyon 15- İşaret Dili 16- Yaş Pasta Yapımı 17- Manikür-Pedikür 18- Girişimcilik Kursu.

Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.