BELEDİYE'NİN YAPTIRDIĞI OKUL AÇILIYOR

Veliköy Belediyesi tarafından yaptırılan 24 derslikli okulun 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda açılacağını belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Okulumuzda inşaat çalışmaları tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü kontrolleri geçici kabul için gerekli incelemeleri yaparak, bir sorun olmadığını ifade ettiler. Şimdi geçici kabulün yapılmasını bekliyoruz" açıklamasını yaptı

BELEDİYE'NİN YAPTIRDIĞI OKUL AÇILIYOR
27 Ağustos 2012 Pazartesi 08:32

Veliköy Belediyesi tarafından yaptırılan 24 derslikli okulun geçici kabulünün bu hafta içinde yapılmasını beklediklerini belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Okulumuzun geçici kabulünün ardından kayıtlar başlayacak" açıklamasını yaptıktan sonra okulun ilkokul mu, yoksa ortaokul mu olacağının henüz netleşmediğini belirterek, "Bu konudaki karar verilmesinin ardından Veliköy'deki öğrencilerin kayıtları alınacak. Okulumuz birinci kademede olabilir, ikinci kademede olabilir. Bunlara ilaveten her iki kademede aynı okulda eğitim ve öğretime devam edebilir. Bununla ilgili nihai kararı Milli Eğitim yetkilileri verecek" dedi.
ONAY YAZISI GELDİ
İl Özel İdaresi'nden okulun geçici kabulüne ilişkin onay yazısının geldiğini belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, geçici kabulün yapılmasının ardından okulun sıra, kırtasiye, büro mobilyası vs. gibi eksikliklerinin giderileceğini ve okulun 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı'na hazır hale geleceğini belirterek, "İnşllah Veliköyümüzde bu eğitim ve öğretim yılında 3 okulumuz da eğitim ve öğretime sorunsuz başlayacak. Okulların hangisinin 1. kademe, hangisinin 2. kademe ve hangisinin ise 3. kademe eğitim ve öğretim vereceğine Milli Eğitim yetkilileri karar verecek" açıklamasını yaptı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Okulun Belediye imkanları ile yapıldığını belirten Belediye Başkanı Hanifi Belindir, 2007 yılında başlayan yapım sürecinin 2012 yılında tamamlandığını belirterek, okulun yapımında emeği geçen, katkısı bulunan herkese çok teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.