Belen; ‘Trafolara kedi girmesine izin vermeyelim’

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı 6 Milletvekili adayı ve kalabalık partili grubu ile ‘İktidar Yürüyüşü’ etkinliği düzenledi. Etkinlik öncesinde konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, yarın ki seçimlerde sandıklara sahip çıkılmasını isteyerek, “Öncelikle trafo merkezlerine kedilerin girmesine müsaade etmeyelim. Bir buçuk aydır korkmadan yollarda yürüyoruz. Seçim çalışması yapıyoruz ve yarın bu çalışmaların neticesinin alınacağı gündür. Sandıklara sahip çıkalım, sadece sandıklarda görevli olanlar değil, vatandaşların her birinin sandıkların açıldığı saatte sadıklarda durarak nezaret etme hakkı var” dedi

Belen; ‘Trafolara kedi girmesine izin vermeyelim’
05 Haziran 2015 Cuma 17:53

 YAKLAŞIK 300 KİŞİ KATILDI

Yarın yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı ‘İktidara yürüyüş’ etkinliği düzenledi. MHP İlçe Teşkilatı önünde saat 12.00’da başlayan yürüyüş etkinliğine MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP Tekirdağ Milletvekili adayları Bülent Belen, Hakan Özgül, Kamil Günay, Arif Yalçın, İsmet Fıçıcı ve Muharrem Varol, MHP İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

BİZ YÜRÜRSEK DEVLET YÜRÜR

Yürüyüş öncesinde konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “İnşallah Çerkezköy’den iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Biz yürürsek devlet yürür, biz yürürsek millet yürür. Biz yürürsek eğer genel başkanımızı başbakan olarak Ankara’ya göndeririz. Biz yürürsek hırsızlar hainler korkar, biz yürürsek devletin milletin birliğine göz dikenleri korkuturuz. Biz yürürsek kimse kıpırdayamaz. İnşallah MHP iktidarı ile karanlık günler aydınlık gelecekler olacaktır. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

TRAFO MERKEZLERİNE KEDİ GİRMESİNE MÜSAADE ETMEYELİM

Önsel’in konuşmasını tamamlamasının ardından konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili ve 1.Sıra Milletvekili adayı Bülent Belen, “Yarın sandıklara sahip çıkalım. Öncelikle trafo merkezlerine kedilerin girmesine müsaade etmeyelim. Bir buçuk aydır korkmadan yollarda yürüyoruz. Seçim çalışması yapıyoruz ve yarın bu çalışmaların neticesinin alınacağı gündür. Sandıklara sahip çıkalım, sadece sandıklarda görevli olanlar değil, vatandaşların her birinin sandıkların açıldığı saatte sadıklarda durarak nezaret etme hakkı var” diye konuştu.

HIRSIZLARIN OYLARIMIZI ÇALMASINA MÜSAADE ETMEYELİM

Belen konuşmasının sonunda ise, “bu hırsızlar sandık kurulunda görevli olanların üzerinde baskı oluşturarak çıkan oyları kendi hanelerine yazdırmak isteyecekler. Bu yüzden sizlerden ricam dileğim gelecekte evlatlarımıza iyi bir Türkiye bırakmak istiyorsak mahşerde, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da şehit olanlara vereceğimiz hesabı düşünüyorsak yarın sandıkları sahip çıkarak bu hırsızların oylarımızı çalmasına müsaade etmeyelim” dedi.

SLOGANLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Yapılan konuşmaların ardından İlçe teşkilatı önünden başlayan yürüyüş Uğur Mumcu caddesinden devam etti. Altı yol kavşağından dönen MHP’li heyet Atatürk caddesi üzerinden yürüyüşlerini devam ettirerek İlçe teşkilatı önünde etkiliği sonlandırdı. ‘İktidar Yürüyüşü’ etkinliğine genci yaşlısı yaklaşık 300 kişi katıldı. Partililer yürüyüş kortejinin ortasında 3 hilal bayrağı açarak yürürken, diğer partililerde ellerinde Türk ve MHP bayrakları ile yürüdüler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.