Belen; ’yol inşaatında yeni bir ihale olacak’

7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ziyaret esnasında basın mensuplarının henüz tamamlanamayan Kapaklı-Saray yolu hakkında ki sorusunu da yanıtlayan Belen, “2012’den bu zamana 57 Milyon TL harcama yapılmış ve yol inşaatının ikmaline yönelik yeni bir ihale yapılacak. Bana gönderilen bilgi notunda böyle bir ifade geçiyor, tamamen yandaşları zengin etmek için yapılan bir çalışma” dedi

Belen; ’yol inşaatında yeni bir ihale olacak’
29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:15

 SALDIRILARIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Ziyaret programında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “Son zamanlarda ülkemizde üzücü olaylar yaşanıyor. Bölgemizde bu tür olaylar yaşanmadı fakat yanı başımızda bulunan İstanbul’da gerek emniyet birimlerimize gerek sivillere yönelik yapılan saldırıların üzüntüsünü yaşıyoruz. Adına çözüm denilen ve ihanet sürecinin tarafını herkes biliyor. Genel Başkanımızın konu ile alakalı bundan önceki zamanlarda yaptığı açıklamaların ne kadar doğru olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

ÇİZGİLERİMİZ VE İSTEKLERİMİZ VAR

Koray Önsel’in konuşmasını tamamlamasının ardından konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, “7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından tüm teşkilatlara teşekkür ziyareti düzenliyoruz. Ziyaretlerimizde de ülke gündemini ilgilendiren hükümetle alakalı açıklamalar yapıyoruz. Ülkede kurulacak olası koalisyon ülke’nin yönetilme şekline göre AKP-CHP ve HDP koalisyonu olduğunu Sayın Genel Başkanımız açıklamıştı. Bu üç siyasi partinin düşünceleri birbirine yakın. Genel Başkanımız bu üç partinin hükümeti kuramazsa devleti hükümetsiz bırakmayacağını da ifade etmişti. Bizim kırmızı çizgilerimiz ve isteklerimiz var” ifadelerini kullandı.

OY KULLANMADIK

Belen konuşmasının devamında TBMM’de yapılan Meclis Başkanlığı seçimlerine de değinerek, “Meclis Başkanı seçimlerinin dördüncü turunda hiçbir adaya oy vermedik fakat CHP ve HDP tarafından sanki AKP’nin adayını desteklemişiz bir algı oluşturuldu. Bu algı hala daha yandaş basın kuruluşları aracılığı ile gündeme getiriliyor. Fakat biz adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu dışında kimseyi desteklemedik. Son turda Genel Başkanımız MHP’nin adayı olarak geçersiz oy kullanacağız dedi ve oy kullanmadık” dedi.

LİNÇ ETME ÇALIŞMALARI BOŞA GİDECEK

Hükümetin kurulma aşamasında kırmızı çizgilerinin dışına çıkmayacaklarının altını çizen Bülent Belen şunları söyledi; “Bizim 4 tane şartımız var. Birincisi Başkanlık sisteminden vazgeçilecek, ikincisi Cumhurbaşkanı Anayasal çerçeve dışına çıkmayacak, üçüncüsü çözüm süreci sona erdirilecek, dördüncüsü ise 17-25 Aralık dosyaları yeniden gündeme getirilecek. Biz çözüm sürecini yıllardan beri söylüyoruz ama şimdi Cumhurbaşkanı kalkmış çözüm süreci bitmiştir diyor. Yandaş basınla MHP’yi linç etmeye çalışıyorlar fakat başaramayacaklar”

ERKEN SEÇİME GİTME OLASILIĞINI DÜŞÜK GÖRÜYORUM

Erken seçimden korkmadıklarını sözlerine ekleyen Belen, “Genel Başkanımız Kırıkkale’den başlattığı ziyaretler ve çalışmalar aynı zaman erken seçimin hazırlığıdır. Bizler olası bir erken seçime hazırız ve korkmuyoruz. Burada yapılan toplantının arka planında erken seçimde var. Bu parlamentodan erken seçim çıkması çok zor görünüyor. İlk defa milletvekili seçilen 337 vekilin özlük haklardan yararlanması için en az 2 yıl görev yapması gerekiyor. Bu sebeple ben erken seçime gitme olasılığını düşük görüyorum” açıklamasında bulundu.

PKK ÜLKENİN HER YERİNDE EYLEM YAPABİLECEK SEVİYEYE GELDİ

HDP hakkında da konuşan Milletvekili Belen, “HDP bu ülkeyi bölmek için kurulan bir partidir. Maalesef bugüne kadar anlayamadılar ve Suruç’ta olan saldırıdan sonra anca anlayabildiler. Bugün ülkenin her yerinde PKK eylem yapabilecek seviyeye geldi. IŞİD’in bombalanması ve PKK kamplarının bombalanması ile beraber Güneydoğu’da ki güvenlik güçleri olayları fark edemiyorlar. Hiçbir koruma olmadan Garnizon Komutanı Binbaşımız kendi otomobili ile Muş gibi bir yerde dolaşması kendisinin katledilmesine sebep oldu. Ondan önce evlerinde şehit edilen polislerin katili bana göre savcıdır. Bu polislerden birisi geçmişte yaşanan gösteride gözaltı işlemi yapan polisti. Gözaltı dosyasında polislerin kimliklerini açık bir şekilde yazılmış. Sayın savcı gizlilik kararı kimlik gizliliği talebini reddederek polisimizin katledilmesine neden olmuştur” dedi.

YANDAŞLARI ZENGİN ETMEK İÇİN YAPILAN BİR ÇALIŞMADIR

Bülent Belen konuşmasını tamamlamasının ardından basın mensuplarının kendisine yönelttiği Kapaklı-Saray yolunun son durumu hakkında da bilgi vererek, “2012’den bu zamana 57 Milyon TL harcama yapılmış ve yol inşaatının ikmaline yönelik yeni bir ihale yapılacak. Bana gönderilen bilgi notunda böyle bir ifade geçiyor, tamamen yandaşları zengin etmek için yapılan çalışmadır” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.