BEN CENNETE O CEHENNEME GİDECEK!

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu 'Boron' açıklamasına 'Paranoyak' diye karşılık veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in 'Öbür dünyada asıl hesaplaşacağız' sözüne taktı. Ordu, "Bu dünyada hesaplaşalım. Öbür dünyaya kalmasın. Çünkü aynı yere gitmeyeceğiz. Ben cennete o cehenneme gidecek!"diye konuştu

BEN CENNETE O CEHENNEME GİDECEK!
10 Haziran 2011 Cuma 00:00

Haftasonu yaptığı 'Baron' açıklamasıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e ağır eleştirilerde bulunan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, yeni bir basın toplantısı düzenledi. Kendisine karşılık veren Ali Ertem'in bazı açıklamalarına tepki gösteren Ordu, "Bu dünyada hesaplaşalım. Öbür dünyaya kalmasın. Çünkü aynı yere gitmeyeceğiz. Ben cennete o cehenneme gidecek!"diye konuştu.
KEŞKE PARANOYAK OLSAYDIM!
MHP İlçe Seçim Bürosu'nda basın toplantısı düzenleyen Mustafa Ordu, kendisine cevap veren Belediye Başkanı Ali Ertem'in açıklamalarını eleştirdi. Ordu, "Baron beyefendi bizi paranoyak olarak lanse ediyor. Samimi söylüyorum ki bu iş olmasaydı da ben paranoyak olsaydım. Biz her kelimenin aslı olmasa zaten konuşmayız. Biz haatımız boyunca nerde ne zaman ne şekilde konuşacağımızı bildik. Sayın Ali Ertem topu taca atmaya çalışıyor."
AYNI YERDE OLMAYACAĞIZ
Başkan Ertem'in açıklamalarında 'Öbür dünyada hesaplaşacağız' sözlerini hatırlatan Mustafa Ordu, "Bize öbür dünyada hesaplaşacağız diyor. Biz öbür dünyada Ali Ertem ile yaptığımız işlerden dolayı aynı yerde olmayacağız. Ali Ertem'in eri cehennem, zebanilerin yanı. Benim yerim cennette meleklerin yanıdır. Ne söylediğimi iyice anlamamış sayın Ertem. Rant ekibini kurmuş Belediye Meydanı orda. Bana sorsun ben ona kime rant sağladığını tek tek söyleyeyim. Ama açık açık bana söz versin. Açıkladığım zaman o kişilere gelecek zararları karşılayacak."diye konuştu.
HEDEF GÖSTERMİYORUM
Başkan Ertem'den mahkemeye gitmesini isteyen Mustafa Ordu, söylerini şöyle sürdürdü: "Konu şahsi değildir. Kimseyi hedef olarak göstermiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Öbür dünyada hesaplaşmayalım. Beni göremeyecek, bu dünyada yargı var. Türkiye Cumhuriyeti'nin mahkemeleri vardır. Gelsin lütfen oralarda hesaplaşalım. Benim söylediğim şu. Ben vatan hayinimiyim yoksa ırz düşmanımıyım. Yoksa birilerinin rantınımı kestim. Neden öldürülmek istendim. Kafaları karıştırmasın. 7 aydır bekledim. Bir açıklama gelmedi. Bundan sonra bize yapılacak her hamlede yapılacak olan bir saldırıda ama ben zarar görürüm ama karşı taraf görür bunu bilsin ki buna göre açıklama yapsın. Tek sorumlu Ali Ertem dir."
O DA İMAR PARANOYAĞI
Kendisine paranoyak diyen Ertem'e karşı suçlamada bulunan Mustafa Ordu şunları kaydetti: "Benim üniversitede okuyan kızım yok, oğlum yok. Ya olsaydı. Bunlar üzerinden tehdit edilseydim ne olacaktı. Keşke 24 saat düşünseydi öyle cevap verseydi. Lüften mahkemeye gidin. Türkiye Cumhuriyeti'nin yasaları var. Öbür dünyaya kalırsa, daha önce sömürdüğünüz gibi, AKP seçmeni gibi dini inaçları sömürecek. Zebanilerde çakallar kadar akılsız değiller ya. Onu bizim yanımıza getirmezler. Biz adaletin verdiği karara saygılıyız. Bu dünyada hesaplaşalım. Asıl o imarı talan etmekten dolayı imar paranoyağı. Ben Mühendisler ve Mimarlar Odası'nın karşısında imar paranoyağı olduğunu ispat edebilirim. Gitsin kendini tedavi ettirsin."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.