Bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan ALbayrak mesajında, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz tarihten bu yana çiftçilerimizi destekliyoruz. Belediyemizin çiftçilerimize yönelik hizmet ve yatırımları, bundan sonra da artarak devam edecek” ifadelerini kullandı

Bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum
12 Mayıs 2017 Cuma 14:44

KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlığın tarih boyunca en önemli geçim kaynaklarından biri tarım, en eski mesleklerinden biri ise çiftçiliktir.
TARIM, İNSANLIĞIN MEDENİYETLER KURMASINI SAĞLAMIŞTIR
İlk üretim faaliyetlerinden olan tarım, insanlığın toprağa yerleşmesini, medeniyetler kurmasını sağlamış, ticaret ve sanayileşmeye doğru evrilen ekonomik süreçte, önemli bir aşama olmuştur.
ÇİFTÇİLER, İNSANLIK YERYÜZÜNDE VAR OLDUĞU SÜRECE ÖNEMİNİ KORUYACAKTIR
Çiftçiler, kadim zamanlardan beri, en temel yaşamsal ihtiyaçlarımızdan olan gıdaları yetiştirerek, toplumsal iş bölümünün en önemli hizmetlerinden birini gerçekleştirmektedirler. Çağlar boyunca, bilim ve teknikteki gelişmelere bağlı olarak, tarımsal üretim faaliyetleri değişkenlik ve çeşitlilik göstermiş olsa da, tarım ve çiftçiliğin önemi hiçbir zaman azalmamıştır; insanlık yeryüzünde var olduğu sürece önemini koruyacaktır. Günümüzde dünyanın en gelişmiş ülkeleri, teknoloji ve enerji alanlarındaki yatırımlarının yanı sıra tarımda verimliliği arttırmaya yönelik dev projeler yürütmektedirler.
TARIMSAL ÜRETİMİ ARTTIRMAYA YÖNELİK YENİ YATIRIMLARIN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR
Cumhuriyetimizin kuruluşuyla birlikte, Atatürk’ün çizdiği kalkınma hedefleri doğrultusunda, teknolojinin sunduğu imkânlar ve bilimsel yöntemlerle, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve kırsal kesimlerdeki kalkınmanın hızlandırılmasına yönelik devrim niteliğinde yatırımlar yapılmıştır. Bu yatırımlara ileriki yıllarda da devam edilmiştir. Ortaya konulan tüm bu çalışmalara rağmen, tarımsal üretimimiz ülke ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalmaktadır. Bu sebeple tarımsal üretimi arttırmaya yönelik yeni yatırımların yapılması ve teşviklerin arttırılması gerekmektedir. Tarımsal üretimdeki artış gıda, yem, ilaç ve imalat sanayimizin ham madde ihtiyacını karşılayacak, ithalatı azaltacak, ihracatı arttıracak ve dolayısıyla ülkemizin dış ticaret açığının kapanması konusunda büyük faydalar sağlayacaktır.
HİZMET VE YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz tarihten bu yana çiftçilerimizi destekliyoruz. Belediyemizin çiftçilerimize yönelik hizmet ve yatırımları, bundan sonra da artarak devam edecek.
14 MAYIS ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
Zorluklar içerisinde, emek, çile ve alın teriyle toprağı işleyen, aşımızı sağlayan, üretken çiftçilerimizin, 14 Mayıs Çiftçiler Gününü kutluyor, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.