Berrin Güzellik Salonu Öztrak’ta hizmete açıldı

Berrin Güzellik salonu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi No/38 Kat:2 Daire:1’de düzenlenen törenle hizmete açıldı

Berrin Güzellik Salonu Öztrak’ta hizmete açıldı
29 Şubat 2016 Pazartesi 16:09

KATILIM YOĞUN OLDU

Öztrak caddesi üzerinde açılışı gerçekleştirilen Berrin Güzellik Salonu açılış törenine CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı ve Eski Belediye Meclis üyesi Nuran Yeşil ile çok sayıda vatandaş katıldı.

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ

Açılış öncesinde güzellik salonu hakkında bilgi veren işletme sahibi Berrin Kavukcu, “Berrin Güzellik Salonu olarak bu gün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Berrin Güzellik Salonu olarak Çerkezköy halkına ve bölge halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. İş yerimizde Lazer epilasyon, cilt bakımı, bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj, saç bakımı, ayakta detoksu, Manikür, Pedikür, profesyonel makyaj, ipek kirpik, protez tırnak, Garra pufa Dr. Fish SPA, kalıcı ve geçici dövme, Refleksloji masajı olmak üzere güzellik adına yapılması gereken işlemler en iyi şekilde yapılmaktadır. Şu an iki uzman çalışanımızla birlikte 145 metre karelik işyerimizde hizmet veriyoruz” diye konuştu.

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Berrin Kavukcu’nun konuşmasının ardından CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans ise yaptığı konuşmada, “İlçemizin böyle güzel bir işyerine daha kavuşmasından mutluluk duyuyoruz.İş yerinin ilçemize ve işletmeci kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’yı temsilen İlçe yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans, Belediye eski meclis üyesi Nuran Yeşil ve iş yeri sahibi Berrin Kavukçu birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından Berrin Güzellik Salonu sahibi Berrin Kavukcu, davetlilere güzellik salonunu gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Törende ayrıca çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.