Beş ihalenin üçü iptal

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu ilçede bulunan 5 taksi durağının ihalelerini gerçekleştirdi. Saat 16.00’da başlayan ihaleler kapsamında 3 ihale çeşitli sebeplerden iptal edilirken, Park Taksi Durağı için yapılan ihaleye 5 kişi adına katılan Mehmet Altınok 395 TL+KDV karşılığında, TCDD Garı girişinde bulunan 6 metrekarelik alan için yapılan ihaleye 2 kişi adına katılan Galip Nasıl ise 210 TL+KDV karşılığında durakları 10 yıllığına kiraladı.

 Beş ihalenin üçü iptal
29 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından önceki gün gerçekleştirilen taksi durağı İhalelerinin ikisi evrak eksikliği sebebiyle iptal edilirken Park Taksi Durağı için yapılan ihaleye 5 kişi adına katılan Mehmet Altınok 395 TL+KDV karşılığında, TCDD Garı girişinde bulunan 6 metrekarelik alan için yapılan ihaleye 2 kişi adına katılan Galip Nasıl ise 210 TL+KDV karşılığında durakları 10 yıllığına kiraladı. Tepe Emlak mevkiinde bulunan Konut Taksi Durağı için yapılan ihale araç sayısının yeniden belirlenecek olması sebebiyle komisyon tarafından iptal edildi.
ARAÇ SAYISI BELİRLENDİKTEN SONRA YENİDEN İHALEYE ÇIKARILACAK
Komisyon ilk olarak Tepe Emlak mevkiinde bulunan Konut Taksi Durağı için yapılacak ihaleyi araç sayısını yeniden belirlemek üzere iptal ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada ihalenin, İhale Şartnamesi’ndeki 7. Maddede bulunan ‘İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir’ hükmüne istinaden iptal edildiği ifade edilirken, 3 olan araç sayısının 4’e çıkarılacağı ve durağın tekrar ihaleye çıkarılacağı kaydedildi.
2 ARAÇLIK ALAN 210 TL
Komisyon bu kez İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi TCDD Garı girişindeki 6 metrekarelik alanı ihaleye çıkardı. İhaleye 2 kişi adına katılan Galip Nasıl, muhammen bedeli 200 TL olarak açıklanan yer için 210 TL+KDV teklif verdi ve ihaleyi kazandı.
EVRAKLAR EKSİK ÇIKINCA İPTAL EDİLDİ
Komisyon daha sonra Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan 3 araçlık Yonca Taksi Durağı için yapılacak ihaleye geçti. Verilen evrakları kontrol eden komisyon evrakların asıllarının olmaması sebebiyle ihaleyi iptal etti.
PARK TAKSİ DURAĞI 395 TL BEDELLE VERİLDİ
Komisyon, yapılan ihaleler kapsamında bu kez Yıldırım Beyazıt Mahallesi’deki Park Taksi Durağı’nın ihalesini gerçekleştirdi. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Park Taksi Durağı için 5 kişi adına ihaleye katılan Mehmet Altınok, 375 TL muhammen bedeli istenen durak için 395 TL+KDV’lik teklif verdi ve ihaleyi kazandı.
HUZUR TAKSİ DURAĞI DA EVRAĞA TAKILDI
Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu son olarak Hükümet Konağı önünde bulunan Huzur Taksi Durağı’nın ihalesini gerçekleştirdi. Verilen dosyaların eksik olması sebebiyle bu ihale de komisyon tarafından iptal edildi. Huzur Taksi Durağı İhalesi’nin iptalinin ardından Taksi Durağı İhaleleri sona erdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.