Beşikten mezara, vatandaşın yanında ​

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş geldin Bebek Projesi kapsamında Keleş ve Özkan ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan bebeklere uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi

Beşikten mezara, vatandaşın yanında ​
26 Aralık 2018 Çarşamba 20:16

HOŞ GELDİN BEBEK HEDİYE PAKETLERİNİ TAKDİM ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Mehmet – Gönül Keleş çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen bebekleri Muhammet Emin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Keleş çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Keleş ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

AİLELERİMİZİN MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bir sonraki durağı ise Özkan ailesinin evi oldu. Başkan Akay, Türker – Kübra Özkan ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Liya Esra’ya uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu. Akay daha sonra Özkan ailesine Hoş geldin Bebek hediye paketini takdim etti. Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 8 bin bebek ziyareti gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.