Beyaz Ay derneği Başkan Akay’ı da ziyaret etti

Türkiye Beyaz Ay Derneği Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayı ziyaret ederek Çerkezköy’de kurulacak olan dernek için destek talebinde bulundular. Türkiye Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Çerkezköy’ün büyüyen ve gelişen coğrafyasında engelli vatandaşların en büyük ihtiyacı olan eğitimlerine destek olmak istediklerini ifade etti.

Beyaz Ay derneği Başkan Akay’ı da ziyaret etti
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:55

DESTEK İSTEDİLER
Türkiye Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Ayva, derneklerinin Tekirdağ’dan ziyade Tekirdağ’ın en hareketli ve önemli ilçesi olan Çerkezköy’de şubelerinin açılacağını ifade ederek, “Bizler engelli insanlarımızın en önemli ihtiyaçlarının eğitim olduğunu biliyoruz ve bu konuda onlara destek vermek istiyoruz. Bizimde sizlerden bu konuda desteğe ihtiyacımız var. Bize Çerkezköy Belediyesi adı altında destek vermeniz daha manidar olacaktır” dedi.
ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ
Ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Beyaz Ay Derneği için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bir önceki dönem belediye Başkanımız Ali Ertem engelliler adına Türkiye’de nadir bulunan bir bina yaptı. Çerkezköy’ün engelli vatandaşlara duyarlılığı örnek olunacak düzeydedir. Bizlerde sizlerin bu isteğini ve engellilere eğitim vermek için ne gerek gerekiyorsa yapmak için çalışacağız” diye konuştu.
ÇERKEZKÖY’ÜN ARDINDAN ÇORLU’YA DA ŞUBE AÇABİLİRİZ
Türkiye Beyaz Ay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Durmuş dernek hakkında Başkan Akay’a bilgi vererek, “Beyazay Derneği’nin Türkiye’de 75 ve yurtdışında 4 şubesi bulunuyor. Çerkezköy’e yapılacak şubenin ardından Çorlu’ya da şube açmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.