‘Beyaz Bayrak’ göndere çekildi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün il genelinde yaptığı 'Beyaz Bayrak' teftişleri sonucu Çerkezköy’de 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazanan Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Beyaz Bayrağı’nı göndere çekmenin gururunu yaşadı

‘Beyaz Bayrak’ göndere çekildi
01 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün il genelinde yaptığı 'Beyaz Bayrak' teftişleri sonucu Çerkezköy’de 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazanan tek okul olan Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Beyaz Bayrağı’nı okulda düzenlenen törenle göndere çekti.
HAZIRLIKLARI TAMAMLADIK
Daha önce Tekirdağ’da yapılan törenle okullarına Beyaz Bayrak verildiğini hatırlatan G.O.P. İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, bayrağı göndere çekmek için hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "Bayrağı göndere çekmek için direğimizi diktik, bugün de Beyaz Bayrağı Türk Bayrağı’nın yanına asacağız" diye konuştu.
ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI
Beyaz Bayrak almanın kolay olduğunu ancak bunu devam ettirmenin zor olduğunu dile getiren Kırmızıgül, "Önemli olan bundan sonraki süreç. Bundan sonra da böyle devam edeceğine inanıyorum. Biz okulumuzu daha temiz ve düzenli tutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, Okul Aile Birliğimize güveniyorum" dedi.
Kırmızıgül, okullarının temiz kalmasındaki en büyük etkenlerden birinin yardımcı hizmetliler olduğunu da ifade etti ve "Hizmetlilerimiz gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Okulu evleri gibi görüyorlar. Onlara da çok teşekkür ediyorum" cümlelerine yer verdi.
ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Tören esnasında ayrıca, Tekirdağ’da yapılan SBS Sınavı'nda dereceye girenlere ödülleri de verildi. Çerkezköy birincisi olan 7. Sınıf öğrencisi Nur Yılmaz çeyrek altının sahibi olurken hediyesini Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül’den aldı. Kırmızıgül yaptığı konuşmada, hediyelere bundan sonra da devam edeceklerini belirterek, il birincisi olan öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edeceklerinin sözünü verdi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.