Beyaz kağıdı göndersin istifamı basayım

MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan’a cevap vererek, “Benim ve arkadaşlarımın istifası Milliyetçi Hareket Partisi için faydalı olacaksa ona da razıyım. Beyaz kağıdı göndersinler hiç uğraşmadan istifa ederiz” dedi.

Beyaz kağıdı göndersin istifamı basayım
05 Ağustos 2014 Salı 07:24

ÜLKÜCÜ HAREKETTE LİDER ELEŞTİRİLMEZ
Bir toplantı esnasında MHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu hakkında açıklamalarda bulunan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan’a cevap gecikmedi. Enes Kaplan, Mustafa Ordu hakkında, ‘Ben devlet memuru gibi bu göreve atanarak değil seçilerek geldim. Benim istifamı isteyenler 2016 yılında yapılacak olan seçimler öncesi karşıma çıkar ve beni görevden alırlar. Eğer bu başarısızlıksa istatistiklere bir baksınlar. Ben ikili polemiğe girmiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi bir kurumdur ve büyük bir harekettir. Ben MHP’nin İl Başkanıyım. Eğer Mustafa Ordu ve arkadaşları çok rahatsız oluyorlarsa kendileri sadece üyedir, gidip istifalarını versinler. Kendilerine ülkücü sıfatı yakıştırıyorlar. Ama bir ülkücünün değil ü’sü, c’si bile olamadıklarını düşünüyorum. Ülkücü harekette lider eleştirilmez’ açıklamasında bulunmuştu.
GÖNDERSİNLER BEYAZ KAĞIDI İSTİFA EDERİZ
Enez Kaplan’ın yaptığı açıklamanın ardından Mustafa Ordu cephesinden cevap gecikmedi. Ordu yaptığı açıklamada, “Benim ve arkadaşlarımın istifası Milliyetçi Hareket Partisi için faydalı olacaksa ona da razıyım. Beyaz kağıdı göndersinler hiç uğraşmadan istifa ederiz. İstifalar ile MHP’nin iki belediyesini yiyen gelecek dönemde milletvekili adayı olacak arkadaşımızın hakkını yiyorlarsa buna da hayır diyorlar ise istifamızı veririz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.