Beyazay Derneği’nden anlamlı iftar

Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftarda engelli aileleriyle davetliler bir araya geldi

Beyazay Derneği’nden anlamlı iftar
28 Haziran 2016 Salı 16:19

KATILIM YOĞUN OLDU
 
Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi iftar programı düzenledi. Yemek Dünyası’nda önceki akşam düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan, Hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile gaziler, Beyazay Derneği üyeleri, engelli aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 
SARITAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
İftar sonrasında ilk olarak Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin bir konuşma yaptı. İftar programına katılımları için tüm davetlilere teşekkür eden Adnan Şahin, “Ramazan akşamında sizlerle bir arada bulunmak istedik. Bu akşam bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programına katkıları için Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş’a da teşekkür ediyorum” dedi.
 
MANEVİ HAVAYI HEP BİRLİKTE SOLUYORUZ
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada, “Bizleri iftar programında bir araya getiren Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetimine teşekkür ediyorum. Bu manevi havayı hep birlikte soluyoruz. Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi eğitim alanında birçok başarılı projeye imza attı. Eğitim her engeli aşar anlayışıyla birçok başarılı çalışmaların içerisinde yer aldınız. Bu çalışmaları çok yakından takip ediyoruz, destekliyoruz. Aşmak İçin Hareket Projesi de hepimizin takdirini kazandı. Projelerde emeği geçenlere, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET ETTİLER
 
Kaymakam Kubilay konuşmasını tüm Çerkezköylülerin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek tamamladı. Kaymakam Kubilay’ın konuşmasını tamamlaması sonrasında davetliler çay eşliğinde sohbet ettiler.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yurttaş - 8 yıl önce
bu yemeğin parasını kim ödedi?...Yoksa Adnan bey cebinden mi verdi?...